Diensten / Partner nieuwbouw

Nieuwbouwproject verkopen… vraag Siewe nieuwbouwmakelaars om advies

Siewe heeft al vele nieuwbouwprojecten in Nederland verkocht aan enthousiaste kopers. Deze ervaring en het feit dat we al bijna 100 jaar in het Gooi actief zijn, zorgt ervoor dat wij van waarde zijn bij de planvorming van een nieuwbouwproject. In het kort zetten we op een rij hoe we werken. Maar bel vooral als je een gedreven, vaardig en lokaal verankerde makelaar zoekt voor de verkoop van jouw nieuwbouwproject in Huizen, Bussum, Naarden, Laren, Hilversum of Almere

Is het nieuwbouwproject haalbaar?

Siewe sluit al in een vroeg stadium aan bij het ontwikkelteam en delen onze kennis over de markt en de woonwensen van dit moment. We onderzoeken de haalbaarheid van het nieuwbouwproject en geven advies over de prijsvorming van de nieuwbouwwoningen in het Gooi. Natuurlijk ontvang je een gedegen onderbouwing van ons advies, zodat je hiermee binnen de organisatie stappen kunt maken. Ook kijken we – indien gewenst – over de schouder mee naar de plattegronden. Is de indeling van de woningen in het nieuwbouwproject ideaal of zijn er dingen die beter in de smaak vallen bij de woningzoekenden van dit moment.

Siewe creëert belangstelling voor het nieuwbouwproject

Als de planvorming van het nieuwbouwproject van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp is gebracht en het tijd wordt om de markt warm te maken, nemen de nieuwbouwmakelaars van Siewe je al het werk uit handen.
We gebruiken ons uitgebreide ERA netwerk om het nieuwbouwproject in een vroeg stadium onder de aandacht te brengen. Immers hoe meer belangstellenden voor de nieuwbouwwoningen, hoe groter de kans op een snelle verkoop van het nieuwbouwproject. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we het project op diverse platformen aanmelden, zoals Funda, én we plaatsen berichten op social media.

Gesprekken met belangstellenden voor het nieuwbouwproject

En als het dan eenmaal zover is en de woningen in verkoop worden gebracht, zijn wij degenen die de belangstellenden en optanten van het nieuwbouwproject van A tot Z begeleiden. Van de eerste verkennende gesprekken tot het bespreken van de opties en het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst. We weten dat het kopen van een nieuwbouwhuis heel spannend kan zijn, daarom nemen we alle tijd om de kopers te informeren, zodat zij met een goed gevoel én weloverwogen voor dit nieuwbouwproject kunnen kiezen. Het spreekt voor zich dat wij ons enthousiasme voor het plan met de belangstellenden zullen delen.

Siewe is betrokken geweest bij diverse nieuwbouwprojecten

Zuid West 3 in Naarden: 108 woningen en appartementen. Een ontwikkeling van Slokker Vastgoed. Nu bekend als de wijk ‘De Fortlanden’.

 

 

 

Beau Regard in Naarden: 24 luxe appartementen. Een ontwikkeling van Slokker Vastgoed. Nu bekend als ‘Thierenshof’.

 

 

 

Villa Buitenhof in Naarden: 8 luxe appartementen op de hoek van de Thorbeckelaan en de Piersonlaan.

 

 

 

 

Landstraat Noord in Bussum: 100 woningen en  appartementen in het centrum  van Bussum. Een ontwikkeling van Volker Wessels waar wij de exclusieve verkoop van verzorgden.

 

 

Landgoed Nieuw Cruysbergen in Bussum: 50 woningen en appartementen in ’t Spiegel te Bussum aan de rand van het natuurgebied. Een ontwikkeling van Giesbers Bouw. Nu bekend als ‘Kleine Johanneslaan en Waldenlaan’

 

Silenestraat in Hilversum: 10 energiezuinige woningen op aantrekkelijke locatie nabij de Gijsbrecht van Amstelstraat. 2 Hoekwoningen en 8 middenwoningen allemaal met een eigen parkeerplaats

Op de Hoogte blijven?
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Zo zorgen onze makelaars dat jouw huis verkocht wordt tegen de beste prijs

Om te zorgen dat jouw huis snel verkocht wordt tegen de beste prijs hebben we bij Siewe makelaars een heel pakket aan mogelijkheden. Daarvan zetten we een groot deel altijd in, maar een aantal mogelijkheden zijn optioneel. Het ene huis is het andere immers niet. Het verkopen van jouw eigen huis is voor ons maatwerk. We beginnen met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Hoe we dat doen, vertelt makelaar Jasper in dit blog!

Een optimale presentatie van jouw eigen huis voor een optimale verkoop

Voor we je eigen huis in verkoop brengen, maken we eerst mooie foto’s. Er komt een professionele fotograaf langs en we geven gericht stylingadvies. We maken ook 360-gradenfoto’s, plattegronden en een woningvideo, zodat jouw eigen huis er uitspringt op Funda, ERA, JAAP, Zoekallehuizen, huislijn, Pararius en de eigen website van Siewe makelaars. Natuurlijk zetten we ook social media in om de verkoop van je huis onder de aandacht te brengen. Via het online klantdossier van Siewe heb je als verkoper 24/7 inzage in je klantendossier.

Het ERA-netwerk van Siewe helpt mee om je huis te verkopen

In het Gooi heeft Siewe 3 etalages waarin wij ons aanbod presenteren aan de voorbijganger. Het zal je verbazen hoeveel mensen zich via deze exposure bij ons melden. Verder zetten we natuurlijk ons ERA netwerk voor je in. Wist je dat er meer dan 100 Nederlandse ERA makelaars zijn en dat wij al 20 jaar ERA makelaar zijn? Dat levert je veel voordelen op. Ons ERA bord valt lekker op in de tuin of aan het raam, we doen 5x per jaar mee aan de landelijk ERA Open Huizen Route én jouw eigen huis wordt verkocht met de unieke ERA Garantie.

Hoe gaan we om met belangstellenden die jouw huis willen kopen

Het aantal belangstellenden dat zich meldt voor jouw huis, hangt af van veel dingen. Maar de laatste paar jaren zien we dat het voor elke woning storm loopt in het Gooi en ook in Almere. Ideaal, want daardoor heb je bij de verkoop van je eigen huis een sterke onderhandelingspositie. Maar ook als de markt minder gunstig is, ben je bij Siewe makelaars aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen, waardoor we er voor jou altijd het maximale uit kunnen halen.

Wil je je vast goed voorbereiden op de verkoop van je eigen huis? Lees het blog waarin we je 10 tips geven om je huis in no-time verkoopklaar te maken

Menu