Makelaar actief in Bussum /

Zoek je een makelaar in Bussum? Bel Siewe!

Ben je op zoek naar een huis in het mooie Bussum of woon je al in het dorp en wil je je huis verkopen? Siewe Makelaars helpt je graag. Al bijna 100 jaar zijn we als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar actief in Bussum en omstreken. We hebben er plezier in om mensen te helpen bij het realiseren van hun woondromen. Het kopen of verkopen van een huis moet leuk zijn en niet te veel stress opleveren. Onze ervaren makelaars zorgen daarvoor met goed advies en een persoonlijke begeleiding. Op die manier kun jij je hart laten spreken.

Zie jij jezelf al wonen in Bussum?

Bussum is een prachtige plek om te wonen. Bussum is sfeervol en heeft haar bewoners veel te bieden. De combinatie van gezellige straten met mooie panden, lanen met statige villa’s en een uitgestrekt natuurgebied rondom het dorp, maken dit dorp tot een heel aantrekkelijke werkplek voor makelaars. Geen straat of huis is hetzelfde. Daarbij is Bussum uitstekend bereikbaar door de centrale ligging in Nederland. Het Gooise dorp telt zo’n 33.500 inwoners.

Een stukje geschieden over Bussum

Wist je dat de oprichting van Bussum waarschijnlijk plaatsvond rond 1300. En het leuke is, dat zie je terug in het authentieke karakter van het dorp. De wijken Het Spiegelkwartier en het Brediuskwartier zijn bestempeld als Rijksbeschermd stadsgezicht. Wil jij je laten bijstaan door de makelaar met de meeste ervaring in Bussum? Neem dan contact op met Siewe Makelaars.

Verkoop- en aankoopmakelaar Bussum

Siewe Wonen heeft verkoopmakelaars en aankoopmakelaars in Bussum. Door de jarenlange ervaring kunnen we jou perfect bijstaan met kennis, kunde en een uitstekend netwerk. Als aankoopmakelaar helpen we jou bij het vinden van je droomhuis. Als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat je de beste prijs voor je huis krijgt. We weten wat er te koop is in Bussum en wat een huis mag kosten of op moet leveren. Dat maakt jouw onderhandelingspositie sterk. En dat is nodig, want dit Gooise dorp is door de ligging en charme ontzettend in trek.

Is het slim om nu een huis te kopen in Bussum?

Is nu een goed moment om een huis te kopen in Bussum? De aankoopmakelaars van Siewe vertellen het je met plezier. We zijn eerlijk in ons advies en op die manier bouwen we aan langdurige samenwerkingen met kopers en verkopers. Mocht je jouw huidige woning in Bussum willen verkopen, dan zijn we er ook voor je. Onze makelaar zetten zich in voor een snelle verkoop, altijd tegen de beste prijs. Dit proberen wij te realiseren door een goede styling, professionele foto’s en goede promotie via ons brede netwerk in Bussum en omstreken.

Siewe Wonen is dé NVM makelaar van Bussum

Je huis verkopen of een nieuw huis kopen is een grote stap. Dan wil je de zekerheid hebben dat de makelaar die naast je staat ervaring heeft in Bussum. Zoals je hebt kunnen lezen, zit dat wel goed bij Siewe Wonen. Daarnaast bieden we een extra stuk zekerheid, doordat we NVM makelaar zijn. NVM makelaars zijn aangesloten bij De Nederlandse Vereniging voor Makelaars, die strenge opleidings- en kwaliteitseisen hanteert. Siewe Wonen is dé NVM makelaar in Bussum.

We zijn de enige ERA makelaar in Bussum

Daarnaast is Siewe Wonen ERA makelaar. De enige ERA makelaar in Bussum zelfs. Wereldwijd zijn er 2350 ERA makelaars, landelijk zijn dit er 100. Mocht je Siewe Wonen om hulp vragen bij de verkoop van jouw woning, dan wordt jouw huis ook onder de aandacht gebracht in het ERA netwerk. Zoek je een huis buiten Bussum, dan zet onze makelaar de vraag voor je uit bij een collega-ERA makelaar in het betreffende zoekgebied. Bij Siewe Wonen zorgen we er altijd voor dat aankoop en verkoop naadloos op elkaar aansluiten.

Neem contact op met Siewe makelaars

Ben jij op zoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Bussum die oprecht betrokken is? Eén van onze makelaars maakt graag kennis met je. Ook voor een overal geaccepteerde taxatie kun je terecht bij Siewe Wonen!  Al drie generaties lang beantwoorden wij met plezier al jouw vragen op het gebied van wonen in Bussum en omstreken. We zijn te bereiken op 035 699 00 44 of vul het contactformulier in. 

Neem contact met ons op