Makelaar actief in ’t Gooi /

Siewe, jouw makelaar in ’t Gooi!

Ben je op zoek naar een écht goede makelaar in ’t Gooi? Zo één aan wie je zorgeloos alles kunt toevertrouwen, omdat je weet dat jouw makelaar maar één doel heeft; jou helpen bij het vinden van je droomhuis of jouw huis in ’t Gooi verkopen. Goede kans dat je Siewe makelaars kent als je in ’t Gooi woont. Het makelaarskantoor is al generaties lang een begrip in Bussum, Naarden, Hilversum en Blaricum. Siewe is een fullservice makelaarskantoor dat al sinds 1928 bestaat. Maak je kennis met ons?

Huis kopen in ’t Gooi

Waarschijnlijk heb je al op Funda gekeken naar huizen in de regio Gooi en de Vechtstreek. Misschien heb je zelfs al bezichtigingen gehad of een bod uitgebracht, maar zonder succes. Laten we eerlijk zijn, een aankoopmakelaar kan het verschil maken als je een huis wilt kopen in ’t Gooi. Bij Siewe Makelaars hebben we uitgebreide kennis van de lokale markt. We zijn vaak als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in ’t Gooi en, nog belangrijker, onze aankoopmakelaars kunnen je deskundig advies geven over het biedingsproces.

Bovendien is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de details bij het kopen van een huis. Onze makelaars in ’t Gooi kunnen je tijdens bezichtigingen wijzen op eventuele gebreken. Met een aankoopmakelaar van Siewe Makelaars kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Waarom zou je kiezen voor Siewe, als jouw Gooise makelaar?

  • Bijna 100 jaar ervaring als makelaar in ’t Gooi.
  • Gedreven, enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team.
  • We zijn persoonlijk betrokken.
  • Onze makelaar hebben veel marktkennis van Huizen, Blaricum, Laren en Naarden.
  • Siewe heeft een uitstekend netwerk.
  • We houden van ’t Gooi en kennen elk straatje.
  • Siewe kan je van A tot Z ontzorgen; van aankoop, tot verkoop en taxatie.

Huis verkopen in ’t Gooi

Woon je in ’t Gooi en wil je je huis verkopen? Siewe Makelaars helpt je graag! We zijn deskundig, ervaren, hebben een uitstekend netwerk en onderscheiden ons door de manier waarop we je woning presenteren op Funda. We werken samen met de beste fotografen en tekstschrijvers. Maar eerst willen we graag kennismaken.

We komen bij je thuis. Daarbij hebben we al marktonderzoek gedaan, zodat we meteen kunnen bespreken wat een realistische vraagprijs is en welke verkoopstrategie we aanbevelen. Uiteraard hechten we veel waarde aan jouw mening en wensen. Samen vormen we een sterk team. Als ons voorstel je aanspreekt en je wilt dat we je Gooise huis verkopen, geef je ons de opdracht en gaan we voor je aan de slag.

Bezichtiging huizen in ’t Gooi

Ben je op zoek naar een huis in ’t Gooi en heb je een aankoopmakelaar van Siewe ingeschakeld? Dan gaan we met je mee als je een huis wilt bezichtigen. Jij kunt lekker rondkijken en je hart verliezen, terwijl jouw makelaar let op de details en eventuele gebreken. Bovendien heeft de makelaar al vooronderzoek gedaan naar het huis en de buurt in ’t Gooi, zodat je goed geïnformeerd bent. Met jouw indrukken en de kennis van je aankoopmakelaar kun je een weloverwogen keuze maken. De aankoopmakelaar weet wat een goed bod is door zijn marktkennis en zal je adviseren, maar jij bepaalt uiteraard zelf het bod. Ook de onderhandelingen worden gevoerd door Siewe. Jij hebt nergens omkijken naar.

Huis te koop in ’t Gooi

Als we jouw huis in ’t Gooi te koop hebben gezet, is de volgende stap het regelen van de bezichtigingen. Dat doen wij voor je. We plannen de afspraken zo efficiënt mogelijk in, zodat je bij voorkeur meerdere bezichtigingen op één dag hebt. De makelaar begeleidt alle geïnteresseerden met oprechte belangstelling en beantwoordt al hun vragen. Na afloop krijg je feedback, zodat je altijd op de hoogte bent. Je hoeft zelf geen informatie op te halen, want onze makelaar informeert je actief. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw huis in ’t Gooi zorgeloos en tegen de meest gunstige voorwaarden en prijs verkoopt.

Wil je meer weten over Siewe als Gooise makelaar? Klik hier om onze diensten te bekijken. Ben je al overtuigd? Geweldig! Bel ons direct, dan plannen we een afspraak met je in.

Neem contact met ons op

Menu