De voordelen van een ERA makelaar

Siewe Wonen is een ERA makelaar. Misschien zegt je dat niet gelijk heel veel. Daarom een korte toelichting. ERA heeft wereldwijd 2350 aangesloten kantoren. In Nederland telt ERA 100 makelaars en in het Gooi zijn er 3. Siewe Wonen is de enige ERA makelaar in Bussum en Naarden en Almere.

Samen bereiken we meer

Het grote voordeel zit hem in de kracht van ‘samen’. Met de andere ERA kantoren kunnen we landelijk aandacht vragen voor bijvoorbeeld één van de 5 ERA openhuizenroutes die we jaarlijks organiseren. Maar we kunnen jou ook beter van dienst zijn. Stel, je wilt verhuizen naar een andere regio, dan kunnen wij je huis verkopen en je voorstellen aan een ERA makelaar in de andere regio.  Wij doen een warme overdracht, zodat je niet het hele verhaal opnieuw hoeft te doen. Daarbij werken alle ERA makelaars op dezelfde pro-actieve manier.

Een jaar lang ERA garantie

Met alle 100 aangesloten makelaars brengen we het gezamenlijk aanbod onder de aandacht. Zo wordt ons bereik vele malen groter en de snelheid waarmee we een huis verkopen ook. Verder ontwikkelen we samen diensten die ons onderscheiden van andere makelaars. Onze ERA Garantie is daar een mooi voorbeeld van. Als je je bestaande huis verkoopt via ons, kunnen we de koper een jaar garantie aanbieden op inbouwapparatuur, sanitair en de technische installatie. Prettig voor de koper én voor jou! Want hierdoor heb je achteraf nooit klachten.

Kies jij bewust voor Siewe, dan kies je ook voor ERA. En daarmee bieden we net dat beetje extra.

Tot slot

Als de koffie op en is en alle verhalen verteld zijn, sluiten we af. Wat een leuk gesprek! Mooi om te zien dat de heren na zoveel jaar ‘makelen’ nog niet zijn afgestompt. Ze hebben nog steeds die passie en liefde voor hun vak en dat zie je overal in terug.
Als we naar buiten lopen, vertelt Leonard nog een leuke anekdote over de betrokkenheid van Siewe bij dit pand. Benieuwd? Klik hier!

Menu