Makelaar actief in Almere /

Makelaar Almere

Siewe is dé makelaar in Almere als je je huis in het hogere segment wilt verkopen. De makelaarservaring die we de afgelopen 90 jaar opdeden in ’t Gooi nemen we mee naar Almere. Zijn we dan nieuw als makelaar in Almere? Zeker niet. Onze makelaar Jimmy Siewe heeft jarenlang in deze prachtige stad gewerkt en ook als bedrijfsmakelaar zijn we heel actief in Almere.

Met plezier zijn we makelaar in Almere

Almere heeft net als ’t Gooi ons hart gestolen. Prachtig is de ruime opzet, het vele groen en water en het supermooie Stadshart. Met plezier verkopen we ook jouw huis tegen de meest gunstige voorwaarden en beste prijs. Wij weten als geen ander hoe we woningen in een hoger segment moeten presenteren. En we doen nog veel meer. Lees verder en ontdek hoe we werken en maak kennis met al onze diensten. Wil je gelijk weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel naar 035 699 0044.

Verkoopmakelaar Almere

Siewe is verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur in Almere. Laten we beginnen om te vertellen wat we voor je kunnen doen als je overweegt je huis te verkopen in Almere. Dan wil je natuurlijk de hoogst mogelijke opbrengst en een verkoop met de meest gunstige voorwaarden. En zou het niet fijn zijn als je er zo min mogelijk omkijken naar hebt, maar wel dagelijks op de hoogte gehouden wordt? Dat is wat onze Almeerse verkoopmakelaars bieden. We nemen je mee door het hele proces. Het enige wat je hoeft te doen is ons van informatie voorzien, wij regelen de rest. We adviseren je over de beste vraagprijs en maken schitterende verkoopdocumentatie met professionele foto’s en aansprekende teksten. Als ERA-makelaar liften we mee op een groot landelijk netwerk en dus wordt jouw woning niet alleen op Funda getoond in het Almeerse aanbod, maar is het bereik nog veel groter.

Siewe komt naar Almere

Interesse? Onze makelaar komt geheel vrijblijvend langs in Almere om bovenstaande toe te lichten. We kunnen zelfs gelijk een waardebepaling doen, wat wellicht helpt bij het beslissen of je wel of niet je huis in Almere verkoopt. Zo persoonlijk en betrokken als we zijn naar jou, zo stellen we ons ook op richting belangstellenden. Wij zijn immers jouw visitekaartje. Als we eenmaal de bezichtigingen hebben gedaan, doet onze Almeerse verkoopmakelaar ook de onderhandeling voor je.

Aankoopmakelaar Almere

Stel nou dat je een huis zoekt in Almere, dan kan het heel slim zijn om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar kost geld, maar dat geld verdienen we zonder enige twijfel voor je terug. Want met onze Almeerse aankoopmakelaar is de kans dat je het huis van je dromen in deze lastige tijd bemachtigt groter, want wij kunnen je goed adviseren bij het bod dat je uitbrengt. Scherp, maar hoog genoeg om je droomhuis te bemachtigen. We zijn eerlijk, ook als het geen goede aankoop is, zeggen we dat. We zijn een team met als doel: je helpen bij de aankoop van jouw droomhuis. Wil je weten hoe we werken, wat we voor je kunnen beteken en wat een aankoopmakelaar in Almere kost? Stuur een mail of bel, dan weet je gelijk meer: siewe@wonen.nl en 035 699 0044.

Taxatie woning Almere

Heb je een taxatie voor je woning in Almere nodig, omdat je je hypotheek wilt verhogen of omdat je het aankoopt en een officieel document nodig hebt voor je hypotheekverstrekker? In alle gevallen kunnen onze Almeerse taxateurs je van dienst zijn. Vaak nog heel snel ook, zodat er geen vertraging is bij je hypotheekaanvraag. Onze taxatierapporten worden door alle banken en hypotheekverstrekkers geaccepteerd, omdat ze voldoen aan de laatste regelgeving.

Vraag hier gelijk een taxatie voor je huis in Almere aan!

Neem contact met ons op