Zo begon het

In 1928 richtte Theo Siewe ons makelaarskantoor op. Theo werkte vanuit huis. In de jaren dertig verhuisde het gezin naar de Albrechtlaan 26, hoek Rostocklaan 2 in Bussum. Ideaal zo dicht bij Station Naarden Bussum. Klanten kwamen toen per stoomtrein naar het Gooi en werden vervolgens per koets door Theo vervoerd naar de woning die ze wilden bekijken. Later was Theo Siewe één van de eerste autobezitters in de regio en kon hij zelf klanten vervoeren over Gooise zandpaden. Hoe bijzonder is het dat we nog steeds ons kantoor hebben op dezelfde plek. En ook mogen we nog steeds klanten uit Amsterdam ontvangen. Verder is Siewe helemaal van nu!

Jack Siewe nam het stokje over

Jack Siewe ging in 1960 bij het makelaarskantoor van zijn vader werken. Gaandeweg nam hij het stokje over. Jack Siewe was een zeer bekwaam makelaar en een geliefde en actieve Bussummer. Jack Siewe was een aimabel mens waar eerlijkheid hoog in het vaandel stond. Een mooie eigenschap die hij met liefde doorgaf. Nog steeds staat ons kantoor bekend om zijn betrouwbaarheid en daadkracht. Jack Siewe is in 2011 veel te vroeg overleden op 72-jarige leeftijd.

Jasper trad in de voetsporen van zijn vader

In 1994 kwam Jasper Siewe, de zoon van Jack, bij Siewe Makelaars werken. Na een jarenlange en zeer plezierige samenwerking met zijn vader nam hij het kantoor over en transformeerde het naar één van de modernste en actiefste makelaarskantoren van het Gooi. Hoe bijzonder dat nu de zoon van Jasper het kantoor komt versterken. Jimmy Siewe heeft eerst wat jaren ervaring opgedaan bij andere makelaarskantoren gaat nu met plezier aan de slag bij het kantoor in Bussum. Net als zijn overgroot opa woont Jimmy op loopafstand van zijn werk. Lees hier meer over Jimmy.

Leonard verrijkt het team

Omdat focus en specialisme bijdragen aan kwaliteit, zijn er binnen Siewe twee bedrijfsonderdelen. Siewe Wonen en Siewe Zakelijk. Leonard van Loon is sinds 2001 de directeur van Siewe Zakelijk. Ook Leonard heeft het makelen in zijn genen zitten, want hij stamt net als Jasper uit een echte makelaars- en vastgoedfamilie.

Jasper en Leonard werken samen met hun enthousiaste team aan een mooie toekomst met behoud van alles wat het kantoor de afgelopen jaren zo’n goede naam heeft gegeven.

Jimmy Siewe verrijkt het team

Het team is uitgebreid met niemand minder dan Jimmy Siewe. De zoon van Jasper en dus de 4e generatie Siewe. Jasper Siewe blijft samen met Leonard aan het roer staan van het makelaarskantoor, maar met de komst van Jimmy is het voortbestaan van het makelaarskantoor in de verre toekomst ook verzekerd. Nog even en het makelaarskantoor is 100 jaar een begrip in Bussum.

Een vrijstaande villa kopen voor f. 17.500,- ?

Klik hier voor de flyer/brochure die in december 1928 door Siewe Makelaars is uitgegeven.