Makelaar gemeente Gooise Meren /

Huis kopen of verkopen in de gemeente Gooise Meren? Bel Siewe makelaars!

Wil je een huis kopen of verkopen in de gemeente Gooise meren? De makelaars van Siewe helpen je graag. Bel en de makelaars maken snel een afspraak met je. Dat doen we natuurlijk coronaproof op een manier die voor jou prettig is. Onze makelaar vertelt je graag wat we voor je kunnen betekenen en wat daarvan de kosten zijn. Siewe is de vertrouwde start als je een huis wilt kopen of verkopen in de gemeente Gooise Meren.

De aankoopmakelaars van Siewe kennen de gemeente Gooise Meren. Dat helpt!

De jarenlange ervaring van onze aankoopmakelaars in de gemeente Gooise Meren zetten wij graag in om jouw droomhuis te vinden. Vertel onze aankoopmakelaar jouw wensen. Waar zoek je een huis?  In Bussum, Muiden, Muiderberg of Naarden? Vaak, voor de woningen op Funda staan, krijg je het nieuwste aanbod in je mail. Ideaal. En heb je een huis gevonden in Gooise Meren waar je hart sneller van gaat kloppen? Dan gaat je aankoopmakelaar mee naar de bezichtiging. We kijken met een scherp oog naar de staat van het huis en als je wilt bieden, adviseren we je. Het onderhandelen kun je met een gerust hart aan de Siewe aankoopmakelaar overlaten.

Met een verkoopmakelaar uit de gemeente Gooise Meren haal je er het maximale uit

Wil je je huis verkopen in de gemeente Gooise Meren? Bel dan even naar Siewe makelaars. Doordat we de Gooise markt op ons duimpje kennen (al bijna 100 jaar!) kunnen onze verkoopmakelaars er voor jou het maximale uithalen. De verkoop van jouw huis in gemeente Gooise Meren wordt van A tot Z geregeld door de verkoopmakelaar. We geven gericht stylingadvies, sturen een fotograaf naar Gooise Meren en zorgen voor een optimale presentatie. De fotograaf maakt (360 graden) -foto’s en een woningvideo. Jouw huis valt op en verleidt. Wist je al dat Siewe een ERA-makelaar is? Onze verkoopmakelaars benutten het netwerk en misschien meldt zich zo wel iemand van buiten de gemeente Gooise Meren.

Ervaren makelaars in de gemeente Gooise Meren

Het makelaarskantoor van Siewe is al sinds 1928 gevestigd in de gemeente Gooise Meren, Bussum om precies te zijn. Vier generaties makelaars deden ervaring op in de gemeente Gooise Meren. Daardoor weten we precies wat de mooiste plekjes zijn, wat er op dat moment speelt in de gemeente Gooise Meren én hoe we jouw huis het beste in de markt kunnen zetten. Bel ons voor een waardebepaling en bepaal vervolgens of je het huis wilt verkopen. Voel je vrij om onze kennis bij de aankoop of verkoop van jouw huis in Gooise Meren te gebruiken!

Zoek je een ervaren verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Gooise Meren?

Ben je op zoek naar een ervaren verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in gemeente Gooise Meren? Neem dan nu contact op met Siewe Makelaars in het Gooi. We hebben een kantoor in Bussum waar we je met plezier ontvangen en informeren. Een telefonisch overleg of videobellen kan natuurlijk ook. Bekijk onze diensten om erachter te komen wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Je kunt bij ons voor alles aankloppen. Onze makelaars helpen je graag bij het vinden van een droomhuis in Gooise Meren. Met net zoveel plezier verkopen we je huis in het Gooi of zorgen we voor een gevalideerde taxatie. Zoals gezegd je mag ons altijd even bellen voor een waardebepaling. Een mooi begin!

Neem contact met ons op

Menu