Nieuws /

SIEWE is NIEUWBOUWMAKELAAR in het Gooi

Wist je dat de makelaars van Siewe zeer ervaren nieuwbouwmakelaars zijn? Geregeld wordt het kantoor door een ontwikkelaar gevraagd om advies over de plattegronden en prijsvorming. Ook de verkoop van de nieuwbouwwoningen doet Siewe. “Superleuk”, vertelt Jasper. Heb je interesse in nieuwbouw, lees dan even verder.

Nieuwbouw kopen is zo anders

Nieuwbouw kopen is totaal anders dan een bestaand huis kopen. Je kunt als nieuwbouwmakelaar niet met de belangstellende door het huis heenlopen, waardoor de koper dat stukje beleving mist. Wij hebben er plezier in om het huis te laten ‘leven’. We zorgen dat de koper alle informatie heeft om het juiste gevoel te krijgen en weloverwogen een keuze te maken. Zo maken wij nieuwbouw kopen nog leuker!”

Bij nieuwbouw tref je elkaar vaker

“Het contact met de koper is bij nieuwbouwwoningen ook veel intenser. Je zit meerdere keren bij elkaar aan tafel en dat zijn vaak best lange gesprekken. In veel gevallen bespreken we ook de ruwbouwoptie-mogelijkheden met de klant. Dat doen we, zodat deze mee kunnen worden genomen in de financiering. Een ruwbouwoptie is bijvoorbeeld een uitbouw, dakkapel, andere kamerindeling of wijziging in de raampartij.”

Nieuwbouwmakelaar in het Gooi

Als nieuwbouwmakelaar in het Gooi weet Jasper precies wat er allemaal speelt. Het nieuwbouwteam heeft nu geen nieuwbouw in verkoop. Maar Jasper geeft wel aan dat er aantal prachtige plannen in wording zijn in ’t Gooi. “Buijten de Veste in Naarden is al een tijdje in verkoop. Dit zijn woningen in een hoger segment en daarvoor is de doelgroep wat beperkter. Daarom kan het soms wat langer duren voordat alle woningen zijn verkocht.”

Mariënburg in Bussum

Jasper stipt nog een paar nieuwbouwplannen in het Gooi aan. “Ik ben zelf heel enthousiast over Mariënburg in Bussum. Het voormalig pensionaat Mariënburg ligt in een parkachtige setting. Vroeger was dit bijzondere stukje Bussum niet openbaar toegankelijk en straks dus wel. Met de transformatie en nieuwbouw wordt dit een fantastische plek om te wonen, zo dicht bij alle winkels, openbaar vervoer en dat midden in het groen. De woningen komen deels in het voormalig pensionaat en er wordt ook complete nieuwbouw naast gerealiseerd.” Op deze pagina kun je je inschrijven voor de nieuwbouw, mocht je interesse hebben: www.marienburgbussum.nl

Buurtschap Crailo

“Een ander plan dat we met plezier volgen, is de nieuwbouwontwikkeling in Crailo. Vroeger werden dienstplichtige militairen hier opgeleid en werd onderdak geboden aan asielzoekers. Nu hebben de gemeente Gooise Meren, Hilversum en Laren de krachten gebundeld om van Buurtschap Crailo een plek te maken die voor elk wat wils biedt. In het totaal komen er zo’n 590 nieuwbouwwoningen. Bijzonder aan dit gebied is dat het direct aansluit op verschillende natuurgebieden én direct ontsloten wordt door de A1, waardoor je zo in Amsterdam, Utrecht en Amsterdam bent.” Ook Crailo heeft een website: www.crailo.nl.

Als Gooise nieuwbouwmakelaar blijven we de nieuwbouwontwikkelingen op de voet volgen en mocht het zo zijn dat wij als makelaar betrokken worden, dan laten we dat natuurlijk gelijk

Menu