Team Siewe/Wonen

Het team van Siewe Wonen bestaat uit vijf mensen. Jasper Siewe, Rogier van Beers, Jimmy Siewe, Marleen de Bondt en Suzanne van de Vijver. Een hecht team dat door de jaren heen goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heb je altijd iemand aan de telefoon die van jouw verkoop, aankoop of taxatie weet. Jasper, Marleen, Jimmy, Suzanne en Hans stellen zich graag aan je voor.

T 035 699 00 44
E wonen@siewe.nl

Jasper Siewe RM/TM

Makelaar-Taxateur

“De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa richtte Siewe Makelaar op in 1928. Mijn vader trad in zijn voetsporen en ik volgde het voorbeeld van mijn vader. Heel logisch voelde dat. Inmiddels draai ik al meer dan 25 jaar mee en geniet ik nog steeds van het vak. Geen dag of klant is hetzelfde en van een goede aankoop of verkoop krijg ik energie. We hebben een sterk team dat zo goed op elkaar ingespeeld is, dat ik zorgeloos mijn klanten kan ontzorgen.”

T 035 699 00 44
M 06-53406372
E jasper@siewe.nl

Marleen de Bondt

Commercieel binnendienstmedewerker

Marleen de Bondt is sinds 2019 onderdeel van Siewe Wonen. Ze houdt van de dynamiek in de makelaardij, de afwisseling in de werkzaamheden en het werken in teamverband. En dat zien we terug in haar werkwijze. Marleen steekt de handen uit de mouwen en probeert mee te denken. “Voor ik bij Siewe kwam, werkte ik in het bankwezen, maar ik heb altijd veel  belangstelling gehad voor de makelaardij. Ik ben blij dat Siewe mij deze kans gaf. Ik word uitgedaagd om mezelf te zijn en gewoon de dingen op te pakken. Niet twijfelen maar doen en dat past precies bij mij. Inmiddels zit ik hier een paar maanden en heb het heel erg naar mijn zin.”

T 035 699 00 44
E marleen@siewe.nl

Suzanne van de Vijver

Commercieel binnendienstmedewerker

Dat Suzanne van de Vijver bij ons werkt, is best bijzonder. Want ruim 11 jaar geleden moesten we haar na 1 maand dienstverband laten gaan, omdat de crisis in alle heftigheid losbarstte. Maar toen het na een jaar weer aantrok, wisten we niet hoe snel we haar weer terug moesten vragen. Suzanne is namelijk zeer ervaren, vrolijk en ze geniet van het dynamische makelaarsvak. Dat ze een tikje eigenwijs is, vinden we vooral erg leuk! Je moet met goede argumenten komen om Suzanne te overtuigen, dat houdt ons scherp. “Ik heb ontzettend leuk werk en daarbij vind ik het contact met mijn collega’s en klanten fijn. Geen dag is het zelfde en hectiek en rustige momenten wisselen elkaar af. Gelukkig ben ik geordend en werk ik netjes. Dat brengt rust. Als ik lekker druk ben en goede zaken doe, kijk ik terug op een geslaagde dag. Maar nog leuker vind ik het als mijn klanten tevreden zijn.”

T 035 699 00 44
E suzanne@siewe.nl

Jimmy Siewe K-RMT

Kandidaat Makelaar

Jimmy is minstens zo blij met zijn stap naar Siewe. “Ik ben niet gelijk het makelaarsvak ingedoken. Eerst heb ik wat algemene opleidingen gedaan, dat was het net niet. Makelen bleek mij toch met de paplepel ingegoten te zijn. Toen ik tot dat besef kwam, volgde ik de makelaarsopleiding en deed diverse jaren ervaring op bij andere makelaarskantoren. Zowel mijn vader als ik vonden het goed als ik eerst elders vlieguren ging maken. Dat heb ik met plezier gedaan in Almere en Amsterdam. Ik vind het team leuk en voel me hier helemaal op mijn plek.”

T 035 699 00 44
T 06 82 9783 12
E  jimmy@siewe.nl

Wil je meer weten over de historie van Siewe, lees hier verder.

Hans Roemeling K-RMT

Kandidaat Makelaar

Hans heeft zijn hele leven al affiniteit met vastgoed. “Sinds mijn eerste baan als accountmanager was ik al actief op de vastgoed markt als ‘kleine ontwikkelaar’. Deze liefde voor vastgoed is altijd gebleven ondanks dat ik in 2008 een andere keuze maakte, namelijk het bouwen aan mijn eigen Marketing/IT bedrijf.   Nadat dit bedrijf in 2019 een andere eigenaar kreeg pakte ik direct mijn “oude liefde” weer op en heb ik in 2020 de vereiste papieren gehaald bij de NVM. Recentelijk heb ik me aangesloten bij het team van Siewe Wonen waar ik me direct al helemaal thuis voel”.

T 035 699 00 44
06 506 308 33
E hans@siewe.nl

Tot slot

Als de koffie op en is en alle verhalen verteld zijn, sluiten we af. Wat een leuk gesprek! Mooi om te zien dat de heren na zoveel jaar ‘makelen’ nog niet zijn afgestompt. Ze hebben nog steeds die passie en liefde voor hun vak en dat zie je overal in terug.
Als we naar buiten lopen, vertelt Leonard nog een leuke anekdote over de betrokkenheid van Siewe bij dit pand. Benieuwd? Klik hier!

Menu