Makelaar actief in Huizen /

Siewe helpt je als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Huizen

Onze Siewe aankoopmakelaar helpt je graag bij het vinden van een woning in Huizen. Of wil je je huis verkopen in Huizen? Dan hebben we een aantal heel goede verkoopmakelaars. Waar je ook woont of wat je ook zoekt, onze makelaars weten letterlijk en figuurlijk de weg in Huizen. We zijn al jarenlang actief als makelaar in het Gooi en dus ook hier. Huizen is een superleuk dorp dat veel te bieden heeft voor jong en oud. Het woningaanbod is heel divers. Je kunt in het oude dorp van Huizen wonen of in één van de nieuwere wijken. Lees verder en ontdek wat onze aankoopmakelaars en verkoopmakelaars voor je kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar in Huizen nodig?

Heb je al een huis op het oog in Huizen of ben je op zoek? Onze aankoopmakelaar is je graag van dienst. Vertel ons jouw wensen en we gaan samen op zoek naar jouw droomhuis in Huizen. Met plezier zetten we ons makelaarsnetwerk voor je in. Siewe is NVM en ERA makelaar en daar profiteer je van. De aankoopmakelaar gaat mee naar de bezichtiging in Huizen, geeft advies over het bod dat je kunt uitbrengen, kijkt naar de staat van het huis en onderhandelt voor je. Kortom, de aankoopmakelaar van Siewe begeleidt je bij elke stap, zodat jij je hart kunt laten spreken en als een blok kunt vallen voor één van de woningen die Huizen rijk is.

Verkoopmakelaar voor de verkoop van je woning in Huizen

Woon je al in Huizen maar wil je jouw huis verkopen? De verkoopmakelaar van Siewe zal alles inzetten om jouw woning te verkopen. Maximale opbrengst én gunstige voorwaarden. Door de jarenlange ervaringen weten onze verkoopmakelaars welke verkooptechniek het beste werkt om jouw woning in Huizen te verkopen. Onze verkoopmakelaars kijken naar de staat van jouw huis en adviseren je eventueel om nog wat verbetering aan te brengen. Ook kijken we waarvoor de woningen in Huizen worden verkocht én weten we waar vraag naar in de markt. Zo stellen wij een slimme vraagprijs vast.

Gevalideerde taxatie van je woning in Huizen

Heb je een taxatie nodig van jouw woning in Huizen? Bel Siewe makelaars! We kunnen op korte termijn een afspraak met je maken voor het uitvoeren van de taxatie in Huizen. De makelaars van Siewe kennen Huizen op hun duimpje. Ze zijn op de hoogte van de verschillen en kwaliteiten van de buurten in Huizen en weten waarvoor de huizen daar zijn verkocht. Natuurlijk zijn al onze makelaars opgeleid tot erkende taxateur. We stellen een gevalideerd taxatierapport op van jouw huis in Huizen. Goed om te weten: onze taxatierapporten worden door alle banken geaccepteerd.

Siewe makelaars kent Huizen als geen ander

Siewe makelaars is al sinds 1928 gevestigd in het Gooi. Huizen is daardoor bekend terrein. Behalve dat onze makelaars er met plezier veel vaste klanten helpen, genieten we ook van de charme van het dorp. Huizen is omringd door prachtig natuur en het dorpshart is gezellig. Elke zaterdag is er een markt en op andere dagen staat het plein vol terrasjes. Verder heeft Huizen een haven waar je heerlijk kunt aanmeren met je bootje. Door de gunstige ligging van Huizen ben je in een no time in Amsterdam, Utrecht en Almere.

Neem contact op met Siewe als je wilt kopen of verkopen in Huizen

Wil je je huis verkopen in Huizen of juist een huis kopen in Huizen. Neem dan contact op met onze verkoopmakelaars of aankoopmakelaars. Of kom langs bij ons kantoor in Bussum. Ze informeren je graag hoe we te werk gaan en zullen zo snel mogelijk een afspraak met je inplannen. Zodat jij al zo snel mogelijk je huis kan verkopen in Huizen of juist een huis kan kopen in Huizen.

Neem contact met ons op

Menu