Diensten /

Aankoopmakelaar

Woondromen? Wij bieden hulp bij het vinden van een woning!

Ben je op zoek naar jouw droomhuis en kun je wel wat hulp gebruiken? De aankoopmakelaars van Siewe helpen je graag! Wist je dat een aankoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terugverdient? Allereerst, omdat we kunnen putten uit ons uitgebreide netwerk en daardoor net dat ene huis vinden, dat anders misschien aan je voorbij was gegaan. Maar ook in de onderhandeling biedt Siewe hulp. We hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe ver we kunnen gaan. En tot slot zorgen we ervoor dat je geen ‘kat in de zak’ koopt en dat het hele proces soepel verloopt.

Wij vinden jouw woning en begeleiden je stap voor stap

Stel, je besluit dat je onze hulp voor het vinden van een geschikte woning wel kunt gebruiken. Dan bel je ons makelaarskantoor in Bussum of Almere en plannen we een afspraak met je in. We bespreken al je wensen en starten met zoeken. De aankoopmakelaars van Siewe bieden hulp van A tot Z. Maar je kunt ook besluiten dat we je slechts met een deel gaan helpen. Laat ons weten hoeveel hulp je nodig hebt, dan doen we je een maatwerkvoorstel. Samen vinden we jouw droomhuis!

Een aankoopmakelaar biedt hulp bij het vinden van een huis in het Gooi

Siewe is al jarenlang dé aankoopmakelaar in Naarden, Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Muiden, Muiderberg, Kortenhoef, ‘s-Graveland, Eemnes, kortom: voor het hele Gooi en omgeving. Wij helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis in het Gooi en omstreken. Onze makelaars kennen het gebied op hun duimpje en mocht je je oude huis willen verkopen, dan kunnen we je daar ook bij helpen. Dat kan planning technisch heel handig zijn. Jouw makelaar helpt om de overdracht van je oude woning en nieuwe woning op elkaar aan te laten sluiten.

Wat is het nut van Siewe als aankoopmakelaar?

Wat het nut is van een aankoopmakelaar? Jasper vertelt erover in dit artikel. Maar in een notendop: Je zit eerst samen om de tafel om jouw budget en wensen voor het vinden van een nieuw huis te bepalen. Dan gaat de aankoopmakelaar helpen bij de zoektocht naar je droomhuis, hij gaat mee naar bezichtigingen, adviseert, inspecteert én onderhandelt. Net zolang tot jij het huis van je dromen hebt gevonden, de deal rond is en de koopakte opgemaakt kan worden. Ook daarbij helpt de aankoopmakelaar. We adviseren, laten bouwkundig onderzoek doen en zijn er natuurlijk bij als jij de sleutel van je droomhuis in handen krijgt.

Hoe vind je een woning in deze tijd?

In deze markt kun je het gevoel krijgen dat je steeds naast het net vist. Je komt niet eens aan bezichtigen toe of je wordt overboden. Heel vervelend, want zo lijkt het alsof je nooit je droomhuis vindt. Hulp helpt! Met de hulp van een Siewe aankoopmakelaar maak je echt meer kans. Alle makelaars in het Gooi en Almere weten dat Siewe betrouwbare aankoopmakelaars heeft en dat de kopers die we aandragen goede kopers zijn. Vooraf hebben we namelijk al je financiële situatie gecheckt, waardoor nagenoeg zeker is dat je de hypotheek rond krijgt. Dit stukje zekerheid is prettig voor als je je huis verkoopt. De verkopende makelaar van het huis dat jij wilt, zal de verkopers eerder aanraden met jou in zee te gaan dan met iemand zonder aankoopmakelaar.

Dan is het nu tijd om de laatste stap te maken. Wil je de hulp van Siewe bij het vinden van jouw droomhuis? Bel gelijk even of stuur een mail, dan nemen we contact op met jou.

Gratis aankoopbezichtiging aanvragen

Zo zorgen onze makelaars dat jouw huis verkocht wordt tegen de beste prijs

Om te zorgen dat jouw huis snel verkocht wordt tegen de beste prijs hebben we bij Siewe makelaars een heel pakket aan mogelijkheden. Daarvan zetten we een groot deel altijd in, maar een aantal mogelijkheden zijn optioneel. Het ene huis is het andere immers niet. Het verkopen van jouw eigen huis is voor ons maatwerk. We beginnen met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Hoe we dat doen, vertelt makelaar Jasper in dit blog!

Een optimale presentatie van jouw eigen huis voor een optimale verkoop

Voor we je eigen huis in verkoop brengen, maken we eerst mooie foto’s. Er komt een professionele fotograaf langs en we geven gericht stylingadvies. We maken ook 360-gradenfoto’s, plattegronden en een woningvideo, zodat jouw eigen huis er uitspringt op Funda, ERA, JAAP, Zoekallehuizen, huislijn, Pararius en de eigen website van Siewe makelaars. Natuurlijk zetten we ook social media in om de verkoop van je huis onder de aandacht te brengen. Via het online klantdossier van Siewe heb je als verkoper 24/7 inzage in je klantendossier.

Het ERA-netwerk van Siewe helpt mee om je huis te verkopen

In het Gooi heeft Siewe 3 etalages waarin wij ons aanbod presenteren aan de voorbijganger. Het zal je verbazen hoeveel mensen zich via deze exposure bij ons melden. Verder zetten we natuurlijk ons ERA netwerk voor je in. Wist je dat er meer dan 100 Nederlandse ERA makelaars zijn en dat wij al 20 jaar ERA makelaar zijn? Dat levert je veel voordelen op. Ons ERA bord valt lekker op in de tuin of aan het raam, we doen 5x per jaar mee aan de landelijk ERA Open Huizen Route én jouw eigen huis wordt verkocht met de unieke ERA Garantie.

Hoe gaan we om met belangstellenden die jouw huis willen kopen

Het aantal belangstellenden dat zich meldt voor jouw huis, hangt af van veel dingen. Maar de laatste paar jaren zien we dat het voor elke woning storm loopt in het Gooi en ook in Almere. Ideaal, want daardoor heb je bij de verkoop van je eigen huis een sterke onderhandelingspositie. Maar ook als de markt minder gunstig is, ben je bij Siewe makelaars aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen, waardoor we er voor jou altijd het maximale uit kunnen halen.

Wil je je vast goed voorbereiden op de verkoop van je eigen huis? Lees het blog waarin we je 10 tips geven om je huis in no-time verkoopklaar te maken

Menu