Diensten /

Verhuur eigen huis

Je huis verhuren… dat moet wel goed!

Overweeg je Siewe te vragen voor de verhuur van je huis? Dan wil je er op kunnen vertrouwen dat dit geen problemen geeft. De Siewe verhuurmakelaars vinden snel een huurder die respect voor jouw huis heeft en de huur op tijd betaalt. Dat kunnen wij beloven, omdat we die ervaring hebben. We screenen iedere huurder uitgebreid, voordat we het huurcontract voor de verhuur van je huis opstellen. Wij hebben hiervoor gespecialiseerde systemen, waardoor je verzekerd bent van een goede huurder.

Wat moet je doen als je je eigen huis wilt verhuren?

Als je besluit dat je je eigen huis wilt verhuren, is het slim even contact op te nemen met Siewe. De verhuurmarkt is een op zichzelf staand netwerk van internationale bedrijven en expat-bureaus relocationbureaus. Siewe ERA Makelaars heeft een zeer goed ontwikkelde marketingmethode. Hiermee brengen wij je huis onder de aandacht van de juiste partijen, zodat we snel een huurder hebben gevonden voor je huis.

Verhuur je eigen huis veilig met een passend huurcontract

De verhuur van je eigen huis moet veilig gebeuren en dat doe je met een goed contract. Een huurder is door de wet goed beschermd en als verhuurder is het dus belangrijk om je goed in te dekken met een passend huurcontract. Dit kun je met een gerust hart aan Siewe overlaten. Wij hebben de juridische en fiscale kennis in huis en sluiten een contract af met de huurder die past bij de wensen die jij hebt voor het verhuren van je eigen woning. Hoe lang en onder welke condities? Siewe legt het voor je vast.

Het beheer van je verhuurde huis uit handen geven

Het beheer kun je ook aan Siewe uit handen geven. Ideaal als je geen zorgen wilt hebben om de verhuur van je eigen huis. Wij verzorgen de incasso van de huur, zijn het aanspreekpunt voor de huurder en zorgen ervoor dat lekkages, storingen in de cv-ketel en dergelijke worden verholpen. Dit doen wij samen met een gespecialiseerd bedrijf. En zo verhuur je zorgeloos je huis!

Overweeg je Siewe te vragen voor de verhuur van je huis?

Wil jij jouw eigen fijne huis gaan verhuren? Maar twijfel je nog, omdat je teveel beren op de weg ziet? Bel ons even! Met plezier gaat onze verhuurmakelaar met je om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Bij Siewe hebben we er plezier in om op professionele en persoonlijke wijze onze klanten bij te staan. Dat doen we al bijna 100 jaar en die ervaring nemen we graag mee om jouw eigen huis te verhuren.

Ik wil mijn huis verhuren

Zo zorgen onze makelaars dat jouw huis verkocht wordt tegen de beste prijs

Om te zorgen dat jouw huis snel verkocht wordt tegen de beste prijs hebben we bij Siewe makelaars een heel pakket aan mogelijkheden. Daarvan zetten we een groot deel altijd in, maar een aantal mogelijkheden zijn optioneel. Het ene huis is het andere immers niet. Het verkopen van jouw eigen huis is voor ons maatwerk. We beginnen met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Hoe we dat doen, vertelt makelaar Jasper in dit blog!

Een optimale presentatie van jouw eigen huis voor een optimale verkoop

Voor we je eigen huis in verkoop brengen, maken we eerst mooie foto’s. Er komt een professionele fotograaf langs en we geven gericht stylingadvies. We maken ook 360-gradenfoto’s, plattegronden en een woningvideo, zodat jouw eigen huis er uitspringt op Funda, ERA, JAAP, Zoekallehuizen, huislijn, Pararius en de eigen website van Siewe makelaars. Natuurlijk zetten we ook social media in om de verkoop van je huis onder de aandacht te brengen. Via het online klantdossier van Siewe heb je als verkoper 24/7 inzage in je klantendossier.

Het ERA-netwerk van Siewe helpt mee om je huis te verkopen

In het Gooi heeft Siewe 3 etalages waarin wij ons aanbod presenteren aan de voorbijganger. Het zal je verbazen hoeveel mensen zich via deze exposure bij ons melden. Verder zetten we natuurlijk ons ERA netwerk voor je in. Wist je dat er meer dan 100 Nederlandse ERA makelaars zijn en dat wij al 20 jaar ERA makelaar zijn? Dat levert je veel voordelen op. Ons ERA bord valt lekker op in de tuin of aan het raam, we doen 5x per jaar mee aan de landelijk ERA Open Huizen Route én jouw eigen huis wordt verkocht met de unieke ERA Garantie.

Hoe gaan we om met belangstellenden die jouw huis willen huren

Het aantal belangstellenden dat zich meldt voor jouw huis, hangt af van veel dingen. Maar de laatste paar jaren zien we dat het voor elke woning storm loopt in het Gooi en ook in Almere. Ideaal, want daardoor heb je bij de verkoop van je eigen huis een sterke onderhandelingspositie. Maar ook als de markt minder gunstig is, ben je bij Siewe makelaars aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in het onderhandelen, waardoor we er voor jou altijd het maximale uit kunnen halen.

Wil je je vast goed voorbereiden op de verkoop van je eigen huis? Lees het blog waarin we je 10 tips geven om je huis in no-time verkoopklaar te maken

Menu