Makelaar actief in Lelystad /

Siewe makelaars Lelystad

Ben je op zoek naar een makelaar in Lelystad omdat je je huis wilt verkopen óf omdat je een aankoopmakelaar zoekt? Siewe helpt je met plezier. Siewe is al bijna 100 jaar actief als Gooise makelaar en verovert nu ook snel terrein in Lelystad en Almere. We zijn er trots op dat klanten onze persoonlijke benadering waarderen. Onze makelaars denken en voelen met je mee en begeleiden je van A tot Z, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Zorgeloos kopen en verkopen doe je met Siewe Wonen in Lelystad.

Je huis in Lelystad verkopen

Overweeg je je huis in Lelystad te verkopen? Dan zit je vast met allemaal vragen. Hoeveel kun je voor je huis krijgen en hoe werkt alles precies? Onze makelaar, met veel kennis van de markt in Lelystad, komt bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling. We gaan op ons gemak met je praten en achterhalen waar we jou mee kunnen helpen. Ook leggen we uit hoe we werken en  wat voor courtagemogelijkheden er zijn. Daarbij laat onze makelaar zien hoeveel aandacht we besteden aan de verkoopdocumentatie, teksten en foto’s. Bij Siewe Wonen zijn we van mening dat je het in één keer goed moet doen. Dus niet opschakelen als de verkoop stagneert, maar gelijk alles uit de kast trekken om jouw huis te verkopen. En dat werkt!

Zijn wij voor jou dé makelaar in Lelystad?

Heb je na het eerste gesprek gelijk het gevoel dat wij de makelaar zijn die jouw huis moet verkopen? Leuk! Dan gaan we eerst een aantal zaken concreet maken. De makelaar die bij je thuis is geweest, zet een voorstel op papier. Daar geef je akkoord op en dan gaan we voor je aan de slag. Om kopers die op zoek zijn naar een huis in Lelystad te verleiden, geeft de makelaar je allemaal tips hoe je je huis verkoopklaar kunt maken.

We hebben een bod op je huis in Lelystad

Staat je huis eenmaal tussen het verkoopaanbod in Lelystad, dan gaat de makelaar de bezichtigingen inplannen. Afhankelijk van het aantal aanvragen wordt bepaald of dit op één of meerdere dagen gebeurt. Wij regelen alles en zorgen dat de bezoekers zich op hun gemak voelen. We nemen ze mee in de beleving van je huis en beantwoorden vragen. Na de bezichtigingen ontvang je een terugkoppeling van de makelaar. Als er een bod komt doet de makelaar van Siewe de onderhandeling voor je, zodat jij jouw huis in Lelystad voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden verkoopt.

Zoek je een woning in Lelystad? Een aankoopmakelaar verdient zich terug

Als je een eengezinswoning of appartement zoekt in Lelystad kun je zelf Funda afstruinen en woningen bezichtigen. En bieden kan je vast ook zelf. Maar hoe weet je of je niets over het hoofd ziet in het koopovereenkomst en hoe zorg je ervoor dat je precies het juiste bedrag biedt? Onze aankoopmakelaar kent Lelystad en weet wat er speelt in de markt. Daarbij heeft onze aankoopmakelaar technische kennis, waardoor je tijdens de bezichtiging een paar extra ogen mee hebt. Superhandig, want dan kan jij je lekker verliezen in de emotie. De aankoopmakelaar wijst je op dingen waar je op moet letten. Al onze klanten hebben ervaren dat een aankoopmakelaar zich terugverdient als je een huis zoekt in Lelystad. Heb je interesse en wil je meer weten? Bel even met ons kantoor dan vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn.

De 5 voordelen van Siewe makelaars in Lelystad op een rij

  1. Onze makelaars kennen de markt in Lelystad
  2. Onze makelaars hebben 100 jaar makelaarservaring
  3. Het complete team van Siewe ontzorgt je van A tot Z
  4. We zorgen dat jij de beste prijs krijgt of betaalt
  5. We vinden ons werk écht leuk en dat stralen we uit

Neem contact met ons op