Makelaar actief in Naarden /

Verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Naarden nodig?
Siewe werkt al bijna 100 jaar in het Gooi!

Zoek je een goede makelaar in Naarden? Siewe makelaars werkt al bijna 100 jaar in het Gooi en daardoor kennen we Naarden op ons duimpje. We verkopen huizen in Naarden en we helpen mensen bij het vinden van hun droomhuis in deze stad. Ja, Naarden is een stad. Een vestingstad, om precies te zijn. Wie de plek kent, weet dat dit één van de best bewaarde vestingsteden in Europa is. Je zou hier maar aankoop- en verkoopmakelaar mogen zijn.

Onze makelaars kennen Naarden op hun duimpje

Als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar komen we werkelijk overal in Naarden. Dat maakt dat we de leukste plekjes van de stad kennen. Deze kennis over Naarden delen we graag met je. Niet alleen in het gesprek dat we met je hebben als we om de tafel zitten, maar ook via deze website. Wist je bijvoorbeeld dat de vesting onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In de vestingwal zitten allemaal leuke, creatieve bedrijven én over de vestingwal van Naarden kun je prachtig wandelen met zicht op de stad én het Gooimeer.

 

De aankoopmakelaar begeleidt je bij elke stap. Verlies je hart, wij bewaken de zakelijke en technische kant van de transactie. Onze makelaar gaat mee naar de bezichtiging in Laren. We geven advies over het uit te brengen bod en doen de onderhandeling voor je. De aankoopmakelaar kan je ook in contract brengen met iemand die de bouwkundige keuring voor je doet in Laren. Neem contact om met Siewe makelaars. Met plezier gaan we voor jou aan de slag in Laren.

Zoek je een verkoopmakelaar in Naarden?

Woon je al in Naarden en wil je je huis verkopen? Leuk dat je de website van Siewe bezoekt. Onze verkoopmakelaar helpt je graag om er het maximale uit te halen tegen de meest gunstige voorwaarden. Voor elk huis – ook in Naarden – werkt een andere verkooptechniek. Doordat wij Naarden goed kennen, weten welke plekken in de stad geliefd zijn en wat de huisprijzen in de buurt allemaal doen. Onze kennis van de stad zetten onze verkoopmakelaars in, zodat jij je zorgeloos kunt richten op de aankoop van een nieuw huis.

Ook bij de aankoop kunnen we je helpen. Dat kan handig zijn om verkoop en aankoop tijd-technisch goed op elkaar af te stemmen.

Hulp van een aankoopmakelaar in Naarden?

De Siewe aankoopmakelaar weet de huizen in Naarden op waarde te schatten en dat is handig, want op die manier kunnen we voor jou weer van waarde zijn.  Stel nou, dat je een huis op het oog hebt in Naarden, maar je hebt nog geen aankoopmakelaar. Bel ons dan gelijk even. Onze aankoopmakelaar gaat met je mee naar Naarden om het huis te bezichtigen en adviseert je over het bod dat je kunt uitbrengen. Met een aankoopmakelaar heb je – zeker in deze markt – veel meer kans van slagen.

Naarden, daar wil je wonen

Wie eenmaal in Naarden woont, wil er niet snel meer weg. Dat is onze ervaring als we kopers en verkopers spreken. De stad heeft alles wat je je maar kunt wensen. Een eigen station, prachtige natuur, goede horeca, prima voorzieningen en leuke winkels. Tel daarbij op dat je vanuit Naarden zo in Amsterdam, Amersfoort en Hilversum bent en je snapt waarom wij hier zo graag makelaar zijn.

Verken Naarden en bel ons als je een makelaar nodig hebt

Kom je niet uit Naarden en wil je de stad leren kennen. Siewe makelaars raad je aan het Waterliniepad te bewandelen. Dit pad loopt rond de vesting in Naarden en geeft een goed beeld van de omvang van het werk. Echt heel indrukwekkend. Struin vervolgens door de smalle, beklinkerde straatjes waar wij vele huizen kochten en verkochten. Ontdek hoeveel restaurants, winkels en voorzieningen er zijn. Naarden is echt een fantastische plek om te wonen én om verkoopmakelaar of aankoopmakelaar te zijn. Wil je met ons van gedachten wisselen over het kopen of verkopen van een huis in Naarden? Bel even of kom langs op ons kantoor in Bussum. We zijn je graag van dienst!

Neem contact met ons op