Makelaar Weesp /

Als je een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Weesp zoekt…

Ben je opzoek naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Weesp? Begin dan met een belletje naar Siewe makelaar. Wij zijn al jaren actief als makelaar in Weesp en weten precies welke buurten passen bij jouw woonwensen. Mocht je willen verkopen, dan weten wat de huizen waard zijn in jouw straat en omgeving. Door uitbreiding die er plaatsvindt met nieuwbouw gebeurt er veel in Weesp. Onze aankoopmakelaars en verkoopmakelaars werken met plezier in dit dynamische stadje aan de Vecht. Wil jij een huis kopen of verkopen? Bel Siewe makelaars. We kunnen snel voor je aan de slag in jouw geliefde Weesp.

Samen met een aankoopmakelaar je droomhuis vinden in Weesp

Onze aankoopmakelaars zijn je graag van dienst als je op zoek bent naar een huis in Weesp. Bij elke stap word je begeleid door een aankoopmakelaar van Siewe. Vertel de aankoopmakelaar jouw wensen en we gaan direct opzoek naar een woning in Weesp die aan al jouw wensen voldoet. We weten vaak dat er aanbod komt, nog voor het huis op Funda staat. Heb je een huis gezien dat je wilt bekijken? Onze aankoopmakelaar gaat mee naar de bezichtiging in Weesp. Verliefd? Onze makelaar geeft advies over het uit brengen bod. Natuurlijk kun je ook met een gerust hart de onderhandeling aan ons overlaten. Tot slot kan een Siewe makelaar je in contact brengen met iemand die een bouwkundige keuring in Weesp voor je doet. Siewe is NVM en ERA makelaar met een groot makelaarsnetwerk, wij zetten dat graag in om jouw droomhuis in Weesp te vinden.

Huis verkopen in Weesp? Bel onze verkoopmakelaar

Als je jouw huis in Weesp goed en snel wilt verkopen, neem dan contact op met de Siewe verkoopmakelaar. Door de jarenlange ervaringen van onze verkoopmakelaars in Weesp, weten we precies hoe we je woning moeten presenteren. Een goede presentatie is het begin. Hoe meer woningzoekenden in Weesp het huis zien als een buitenkans, hoe groter de kans op een snelle én goede verkoop is. Door de krapte op de woningmarkt in Weesp heb je bij verkoop een goede onderhandelingspositie. De verkoopmakelaar zal daar ook gebruik van maken. Onze makelaars halen er voor jou het maximale uit en zorgen er ondertussen voor dat ook de kopers een goed gevoel overhouden aan het kopen van jouw huis in Weesp.

Bel de Siewe makelaars voor een taxatie

Heb je een taxatie nodig van je huis in Weesp? Siewe makelaars levert een gevalideerd taxatierapport. Het taxatierapport wordt door alle banken geaccepteerd. Door de kennis van Weesp in combinatie met onze ervaring weten onze makelaar precies wat nodig is om voor jouw huis een taxatierapport op te stellen. Al onze makelaars zijn natuurlijk opgeleid tot erkende taxateur. Wist je trouwens dat je rentekorting kunt krijgen als jouw huis veel overwaarde heeft? Bel onze makelaars, dan leggen we het graag uit. Ook als je niet verhuist kan Siewe je helpen.

Aankoopmakelaars en verkoopmakelaars bekend in Weesp

Ben je graag buiten? Op het water of in de natuur, maar wil je ook niets van het stadse leven missen, dan ben je op je plek in Weesp. Door de gunstige ligging van Weesp ben je binnen een half uur in Amsterdam, ’t Gooi, Utrecht en Almere. Misschien woon je er al en wil je verhuizen of ben je juist op zoek naar een huis in het leuke Weesp? Onze makelaars zijn bekend in Weesp en helpen je graag met de verkoop óf het vinden van een nieuw huis. In dat laatste geval geef je jouw wensen door en gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis. Zoek je een ‘jong’ huis of ben je gecharmeerd van de oude huizen in hartje Weesp?

Maak kennis met onze aankoopmakelaars en verkoopmakelaars

De aankoopmakelaars en verkoopmakelaars weten goed wat er speelt in de markt, hebben een groot makelaarsnetwerk en hebben de kennis van de laatste wet- en regelgeving. Wil jij je huis verkopen in Weesp of een huis kopen in Weesp, neem dan contact op met Siewe makelaars. Wij plannen op korte termijn een afspraak met je in. Tot snel?

Neem contact met ons op

Menu