Nieuws /

Bijna 100 jaar Siewe

Siewe makelaars bestaat al bijna 100 jaar
Ons makelaarskantoor bestaat al bijna een eeuw: mijn grootvader startte ermee in 1928. Het begrip ‘van oudsher’ wordt dan snel gebruikt in omschrijvingen van de dienstverlening, en ook wij doen dat, vol trots. We zijn van oudsher dé makelaar in Bussum en werden dat al heel snel ook voor Naarden en omstreken. “Beveelt zich beleefd aan. Alle inlichtingen gratis”: zo communiceerde mijn grootvader dat 90 jaar geleden. Dat past ons nog steeds.

Bij Siewe zetten we liever in op duurzame relaties

Van oudsher zetten we bij Siewe in op degelijkheid en traditie; we zijn nooit van die ‘snelle handelaartjes’ geweest. Dat hoeft voor mij ook niet. Ik kies, net als mijn grootvader Theo en mijn vader Jack, liever voor betrouwbaarheid, deskundigheid en duurzame relaties. Van oudsher krijgen wij veel klanten door mond-tot-mondreclame. In dat kader vind ik het altijd zo mooi om te zien dat we van diverse families meerdere generaties tot onze klanten mogen rekenen: de ouders kwamen bij opa, hun kinderen bij mijn vader en de kleinkinderen komen nu bij ons. Je blijft ergens komen omdat het je bevalt, zo simpel is dat.

Siewe begrijpt je

Het verkopen van je huis en het aankopen van een nieuw huis is doorgaans niet iets dat je heel vaak doet. Het is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Wij vinden dat het ook leuk mag zijn; iets om met plezier aan terug te denken. Dat kan alleen als je goed en deskundig begeleid wordt, is mijn stellige overtuiging. Er komt nogal wat kijken bij de aanschaf van een nieuwe woning. Allereerst natuurlijk het zoeken, het selecteren en het bezichtigen.

Siewe helpt je met raad en daad

Op dit moment hebben we te maken met een zogenoemde verkopersmarkt, waardoor de huizenprijzen nogal worden opgedreven. Wat is redelijk? Tot hoever moet je gaan? Als makelaar met die jarenlange kennis van zaken én kennis van de markt, kunnen we goed, duidelijk en rustig adviseren. Maar ook stevig onderhandelen, om voor u het onderste uit de kan te halen Of u nou koper of verkoper bent.

De Siewe werkwijze

Onze werkwijze is in deze markt de meest uitgebreide, met het hoogste serviceniveau. Dat laatste vinden we bij Siewe heel erg belangrijk. We zijn, overigens als enige in deze omgeving, aangesloten bij ERA, een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. ERA-makelaars staan erom bekend dat zij werken vanuit de eigen gedrevenheid om full service te bieden; iets dat bij Siewe Wonen erg goed past. Van oudsher.
“Beveelt zich beleefd aan”, Jasper Siewe

Menu