Verkocht

Vlindermeent 43 Hilversum

1218 CT
HILVERSUM
Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Ruime middenwoning gelegen in het hart van de Hilversumse Meent aan rustige kindvriendelijke straat nabij winkels, scholen, uitvalswegen en natuurgebied. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde heeft dit huis vrij uitzicht. Door de indeling, ligging en potentie is de woning zeer interessant voor een gezin met kinderen. Aan de achterzijde is een goede tuin gelegen op het zuidoosten en aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein. De Hilversumse Meent is zeer aantrekkelijk voor mensen met kleine kinderen: volop ruimte om te spelen, veel groen en rustige woonhofjes met alleen bestemmingsverkeer. Dit aantrekkelijke gezinshuis is tot op heden slechts door één gezin bewoond geweest en die hebben hier ruim 45 jaar lang met veel genoegen gewoond. Nu wordt het tijd om dit huis door te geven aan het volgende gezin. Met enige modernisering dient dan ook rekening te worden gehouden.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met garderobe, meterkast, toilet met fontein. Grote gangkast die onder de trap doorloopt. De keuken is gelegen aan de voorzijde van het huis. Lekkere ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde met een schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, grote slaapkamer aan de achterzijde. Dit waren voorheen 2 aparte slaapkamers. De tussenmuur is verwijderd om meer ruimte te creëren, dit kan weer eenvoudig worden teruggebracht naar twee slaapkamers indien gewenst. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde. Ruime badkamer met bad, aparte douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Twee verdieping:
Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. Hier is een royale voorzolder met de aansluiting van de wasmachine en de opstelling van de cv ketel. Ruime zolderkamer met een Velux dakvenster. De zolderkamer kan aanzienlijk worden vergroot door de schotten weg te halen en één of twee dakkapellen te plaatsen.

Tuin:
Aan de voorzijde is een oprit, hier is voldoende ruimte voor het parkeren van de auto. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en hier is veel privacy. Aan de voorzijde van het huis is een inpandige bergschuur met kleine vliering.

Bijzonderheden:
• Gelegen in een rustige en groene woonomgeving direct bij winkels, scholen, sportfaciliteiten en natuurvoorzieningen
• CV Ketel – Vaillant Eco TEC plus VHR 2013
• Schilderwerk buiten is in 2020 gedaan
• Elektra bestaande uit 6 groepen en aardlekschakelaar
• Gasvezel aanwezig
• Bouwjaar 1976
• Perceeloppervlakte:153 m²
• Woonoppervlakte: 116 m²
• nhoud: 430 m³
• Schuur 6 m²
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Clausules die worden opgenomen in de koopakte: asbestclausule en ouderdomsclausule

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere
Menu