Verhuurd

Thorbeckelaan 21 Naarden

1412 BL
NAARDEN
Huurprijs € 3.650,- p.m.

In de gewilde buurt Ministerpark gelegen bieden wij te huur aan een volledig vernieuwd en aangebouwd zeer royaal gezinshuis van 187 m² woonoppervlakte, 6 slaapkamers en 3 badkamers en alles in topconditie. Dit woonhuis is te huur voor langere periode. De ligging is zeer aantrekkelijk met het NS station Naarden-Bussum op loopafstand, evenals kinderopvang, winkels, scholen sportvoorzieningen en natuur. De uitvalswegen zijn op korte afstand. Een zeer hoogwaardig verbouwd woonhuis met heel veel ruimte.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fontein, trapkast zeer ruime en lichte woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, doorloop naar de eetkamer met openslaande deuren zowel aan de voorzijde als aan de zijkant, goed geoutilleerde keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. De keuken is tevens voorzien van openslaande deuren en voorzien van een plavuizenvloer. De woonkamer is voorzien van een lamelparketvloer.

Eerste verdieping:
De verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers en twee badkamers. De hoofdbadkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een douche, toilet en een dubbele wastafel. De hoofdslaapkamer is voorzien van een balkon. De gehele verdieping is tevens voorzien van een lamel parketvloer.

Tweede verdieping:
Te bereiken via een vaste trap. Deze verdieping telt 2 slaapkamers en een derde badkamer die is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Deze verdieping is tevens voorzien van een lamelparketvloer.
Tuin: De tuin heeft veel privacy, en is op het zuiden gelegen. De tuin is volledig omheind en er is een oprit voor twee auto’s almede een omheinde en afsluitbare fietsenstalling.

Bijzonderheden:
• Volledig gerenoveerd en aangebouwd woonhuis in perfecte onderhoudstoestand
• Te huur voor langere periode
• Volledig v.v. dubbele beglazing
• Gestoffeerd, voorzien van verlichting en gordijnen
• Energielabel D
• Waarborgsom 2 maanden huur
• Voorbehoud gunning eigenaar
• Huurprijs is exclusief nutsvoorziening, gemeentelijke heffingen
• Inhoud 634 m³
• Woonoppervlakte 187 m²
• Balkon 5 m²

Dit woonhuis wordt te huur aangeboden voor langere periode met een minimale huurtermijn van 1 jaar. De verhuurder behoudt zich expliciet het recht van gunning voor.
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hebben wij de volgende documenten nodig:
– Kopie paspoort of identiteitsbewijs;
– Kopie 2 recente salarisstroken;
– Werkgeversverklaring.
– Kopie salarisoverboeking en kopie bankpas
Aan de hand van deze gegevens zullen wij onder andere een creditcheck en een identitycheck uitvoeren bij Debiteurenzeker.. Het kan zijn dat wij op basis van de beschikbare gegevens extra informatie van u vragen.

Interesse? Neem contact met ons op

Menu