Stamerbos 60 Almere

1358 EP
ALMERE
Vraagprijs € 1.295.000,- k.k.

Schitterend Penthouse gelegen op de vierde en hoogste verdieping van het kleinschalige en luxe appartementengebouw “Gooimeerzicht” met magnifiek uitzicht over het Gooimeer, ’t Gooi en de wijk Overgooi. Dit schitterende penthouse heeft een woonoppervlakte van 265 m2 en beschikt over een terras dat is voorzien van harmonica puien waardoor in de zomer alles kan worden open gezet en in de winter alles kan worden afgesloten en het terras, dat is voorzien van vloerverwarming, tot de woonoppervlakte behoort. Tevens beschikt dit penthouse over een eigen garage van 40 m2 met elektrische deur en vliering, een gezamenlijk zwembad met sauna en gezamenlijke tuin die is voorzien van een vijver met fontein. De locatie is uniek, aan het Gooimeer en aan de rand van villawijk Overgooi met veel natuur in de omgeving, vlak bij golfbaan Almeerderhout en de voorzieningen van Almere Stad en Almere Haven in de directe omgeving.

Indeling:

Entree op de 4e verdieping: ruime hal met garderobe, meterkast en toilet met fontein. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een kantoorkamer met glazen puien tot aan de grond met prachtig uitzicht over de wijk Overgooi en het Gooimeer. Technische ruimte met opstelling van de c.v. ketel, boiler en wasmachine en droger.

Het appartement telt 3 royale slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een prachtig grote inloopkast en annex een badkamer die is voorzien van een inloopdouche, stoomdouche, dubbele wastafel, toilet, bidet en een grote jacuzzi. Er is een 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van parketvloeren met vloerverwarming

De Bulthaup keuken is voorzien van nieuwe apparatuur (2018) w.o. een inductiekookplaat, afzuigkap, hoge druk stoomoven, hete lucht oven, vaatwasser, quooker, wijnkoeler en een dubbele Amerikaanse koelkast met vriezer.

De royale woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming en een gashaard. De serre c.q. het terras is afsluitbaar naar de woonkamer met een schuifpui. Het terras/serre is voorzien van harmonicadeuren die afhankelijk van het weertype geheel kunnen worden opengeschoven waardoor het desgewenst kan worden gebruikt als woonruimte of als buitenruimte. Het is voorzien van vloerverwarming net als de rest van het huis. Het gehele appartement is voorzien van airco, vloerverwarming, screens en horren.

Garage: Het appartement beschikt over een eigen royale garage van 40 m2 die is voorzien van een elektrisch bedienbare toegangsdeur, water en elektra. Verder is het nog voorzien van een grote bergvliering die via een losse trap is te bereiken. De garage is vanuit het appartement droog bereikbaar via een overkapping die tevens naar het zwembad en de sauna loopt.

Zwembad, sauna en tuin: Er is een gezamenlijk zwembad van 11 x 5 meter dat is voorzien van een elektrisch bedienbaar dek. Er is een royale sauna, 2 doucheruimtes een kleedkamer en een technische ruimte. Vanuit het zwembad is ook nog een groot terras bereikbaar en een gezamenlijke tuin met groot terras. De 5 verlichte bomen aan de voorzijde staan ieder voor 1 appartement uit het gebouw.

ERA Garantie: Dit woonhuis wordt verkocht met ERA Garantie. De koper krijgt vanaf het moment van notarieel transport gedurende één jaar garantie op al het zichtbare leidingwerk, sanitaire voorzieningen, zichtbare elektriciteitsvoorzieningen en keuken-inbouwapparatuur van het woonhuis. ERA garantie: meer zekerheid, een goed gevoel! Vraag naar de voorwaarden.

Bijzonderheden:
• Schitterend en uniek Penthouse van 265 m2 met groot terras/serre op het zuiden
• Terras/serre voorzien van harmonica pui
• Magnifiek uitzicht over het Gooimeer en over de wijk Overgooi
• Volledig voorzien van vloerverwarming, triple glas en kunststof kozijnen en ramen
• Voorzien van screens en horren
• Complex v.v. 60 zonnepanelen, 13 zonnecollectoren
• Gelegen op prachtig perceel van 5000 m2
• Gezamenlijk zwembad, sauna en tuin.
• Eigen grote garage van 40 m2 met vliering en elektrische deur
• Zeer goed geïsoleerd (energielabel A)
• Servicekosten € 600,= per maand (€ 400,= exploitatie en € 200,= reservering)
• Bouwjaar 2009
• C.V. via Atag HR combiketel van 2009, WTW unit aanwezig.
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Oplevering: in overleg

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Naam(Vereist)
Naam
Naam(Vereist)
Privacy verklaring

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere