Verkocht

Laarderweg 210 Bussum

1403 RM
BUSSUM
Vraagprijs € 475.000,- k.k.

In Bussum zuid op loopafstand van Bussumerheide, treinstation Bussum zuid, winkels en scholen gelegen onlangs geheel gerenoveerd hoekhuis met bijkeuken en tot kantoor verbouwde garage. Er is een oprit aan de voorzijde een voortuin en een besloten zonnige achtertuin op het westen. Het huis is geheel gasloos gemaakt en voorbereid op elektrische verwarming. (middels warmtepomp of met splitunits) Er zijn 18 zonnepanelen aanwezig.
Indien gewenst kan de tweede verdieping worden vergroot middels een nokverhoging.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met garderobe, modern toilet met fontein, via een loft-schuifdeur is de lichte woonkamer bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukadoord en alles is voorzien van dubbele beglazing. Er is een open keuken die is voorzien van diverse apparatuur. Doorloop naar de bijkeuken (voormalige carport) waar aan de voor en aan de achterzijde kunststop puien met dubbele beglazing zijn aangebracht. Doorloop naar de voormalige garage die is verbouwd tot kantoorruimte en volledig is geïsoleerd. Hier zijn tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze garage is eventueel ook prima te gebruiken als speelkamer of hobbyruimte.

Eerste verdieping: Via de open vernieuwde trap wordt de verdieping bereikt. Hier zijn 3 goede slaapkamers aanwezig en een moderne en vergrootte badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche-kop, dubbele wastafel, spiegel met verlichting en toilet. De badkamer is voorzien van infrarood warmtepaneel.

Tweede verdieping: Via de open vernieuwde trap wordt de 2e verdieping bereikt. De 2e verdieping is nu een bergzolder , maar is prima te gebruiken als kinderkamer en logeerruimte. De nok is op 1,82 meter hoogte. De kap is geïsoleerd en is voorzien van twee Velux dakvensters. Eventueel kan de zolderverdieping worden vergroot met een nokverhoging en/of een dakkapel. Op de zolder bevindt zich de elektrische boiler voor de badkamer.

Tuin: Aan de voorzijde is een oprit en een voortuin. Aan de achterzijde is een besloten, zonnige tuin die op het westen is gesitueerd en mooi is aangelegd. Aan het huis is een elektrische zonwering aangebracht.

Isolatie en verwarming: Het huis is volledig geïsoleerd en voorzien van vloer- spouwmuur- dakisolatie en dubbele beglazing. De vorige eigenaar was voornemens om het huis volledig elektrisch te verwarmen. De mogelijkheden was hij nog aan het bestuderen met mogelijkheden middels vloerverwarming, warmtepomp, airco-units en of infrarood panelen. De keuze is nu voor de koper. De elektrische installatie is hier helemaal op voorbereid. Er zijn reeds 18 zonnepanelen aanwezig.

ERA Garantie: Dit woonhuis wordt verkocht met ERA Garantie. De koper krijgt vanaf het moment van notarieel transport gedurende één jaar garantie op al het zichtbare leidingwerk, sanitaire voorzieningen, zichtbare elektriciteitsvoorzieningen en keuken-inbouwapparatuur van het woonhuis. ERA garantie: meer zekerheid, een goed gevoel! Vraag naar de voorwaarden.

Bijzonderheden:
• Volledig gerenoveerd hoekhuis met hobbyruimte-/kantoor in voormalige garage
• Gasloos huis voorbereid op elektrische verwarming
• 18 zonnepanelen aanwezig
• Goed geïsoleerd
• Volledig voorzien van Luxaflex jaloezieën
• Energielabel D
• Gelegen nabij heide, winkels, sportfaciliteiten en nabij NS Station
• Uitgebreide elektrische installatie volledig vernieuwd en voorbereid op elektrisch verwarmen.
• Alle kamers voorzien van utp en coax aansluitingen
• Schilderwerk binnen en buiten uitgevoerd in 2021
• Bouwjaar 1956
• Perceeloppervlakte: 575 m²
• Woonoppervlakte: 89 m²
• Overig inpandige ruimte 22 m²
• Inhoud: 404 m³
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Oplevering: kan spoedig

Transport via Rijks Bredius Notarissen.

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Naam(Vereist)
Naam
Naam(Vereist)
Privacy verklaring

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere