Verkocht

Kinkerstraat 96 Amsterdam

1053 EB
AMSTERDAM
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.

Volledig pand met winkel op de begane grond met grote tuin, daarboven drie appartementen en op de vierde verdieping een grote zolderruimte die momenteel dienst doet als bergingen van de woningen. Het pand is gelegen op eigen grond en is niet gesplitst. Het pand wordt volledig leeg opgeleverd en behoeft renovatie.

De locatie: het pand is gelegen op een leuke en levendige locatie om de hoek van de Bilderdijkstraat met veel winkels, restaurants, cafe’s en de Ten Kate markt. De Jordaan en het Vondelpark zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:

Begane grond: Winkelruimte met een bruto vloeroppervlakte van 82 m² en een verhuurbaar vloeroppervlakte van 68 m². De winkel bestaat uit een winkel met een frontbreedte van 3,5 meter, winkelruimte, half verdiepte ruimte aan de achterzijde met plek voor een pantry en toilet en een uitgang naar de tuin. Tevens is hier een entresol van 18 m². Voorzien van c.v. installatie. Energielabel E.

1e verdieping: appartement van 50 m² en een balkon van 7 m². Indeling: entree, L-vormige woonkamer met oude schouw, drie ramen aan de voorzijde. De ramen zijn uitgevoerd in hardhouten draai-kiepramen en geluidswerend dubbel glas. Suskast aan de voorzijde aanwezig. Slaapkamer met toegang tot balkon van 7 m². Keuken met doorloop naar badkamer met douche en toilet. Enkel glas aan de achterzijde. Energielabel F.

2e verdieping: appartement van 49 m². Indeling: entree, L-vormige woonkamer met oude schouw, drie ramen aan de voorzijde. De ramen zijn uitgevoerd in hardhouten draai-kiepramen en geluidswerend dubbel glas. Suskast aan de voorzijde aanwezig. Slaapkamer aan de achterzijde. Keuken met doorloop naar badkamer met douche en toilet. Energielabel F.

3e verdieping: appartement van 50 m². Indeling: entree, L-vormige woonkamer met oude schouw, drie ramen aan de voorzijde. De ramen zijn uitgevoerd in hardhouten draai-kiepramen en geluidswerend dubbel glas. Suskast aan de voorzijde aanwezig. Slaapkamer aan de achterzijde. Keuken met doorloop naar badkamer met douche en toilet. Energielabel G.

4e verdieping: zolderruimte dienstdoende als bergingen van de ondergelegen woningen. Totaal 45 m².

Bestemming: Oud-West Gemengd I.

Bijzonderheden:
• Geheel pand met winkel, drie appartementen en zolderverdieping.
• Grote tuin aan de achterzijde
• Gelegen op eigen grond
• Behoeft renovatie
• Het object is niet gesplitst
• Bouwjaar 1893
• Ingemeten conform de branchebrede meetinstructie op basis van Nen 2580

In de koopakte worden de volgende clausules opgenomen:
– As is where is
– Niet bewoningsclausule
– asbestclausule

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere
Menu