Verkocht

J.H. van ’t Hoffweg 12-D Bussum

1402 VJ
BUSSUM
Vraagprijs € 875.000,- k.k.

Op de hoek van de J.H. van ’t Hoffweg en de H. Zwaardemakerstraat ligt deze zeer aantrekkelijke royale 30-er jaren hoekwoning met tuin rondom het perceel. Deze ideale gezinswoning is meer dan 56 jaar in bezit geweest bij de huidige eigenaar en diens familie waar men 7 kinderen heeft groot gebracht. Dat is dan ook de kracht van dit perfecte familiehuis! De buurt is ook helemaal perfect voor een gezin met kleine kinderen: op straat spelen kan hier nog, de scholen zijn in de buurt evenals sportfaciliteiten, natuur, winkels en de hei. Het huis dient na 56 jaar wel helemaal te worden aangepast aan de huidige eisen en wensen. U kunt er dus helemaal uw eigen thuis van maken en al uw gekoesterde wensen invullen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, vestibule met nog de originele tegeltjes, gang, toilet met fontein, toegang tot de kelder, woonkamer en suite voorzien van originele schouw, half rond raam aan de zijkant en veel grote raampartijen waardoor de kamer heerlijk licht is. Aan de achterzijde is een royale eetkeuken aanwezig met deur naar achteruitgang en schuur.

Kelder:
Goede droge en sta-hoge provisie- en wijnkelder.

Eerste verdieping
Overloop, drie volwaardige slaapkamers, badkamer en balkon.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar royale zolderverdieping met een grote voorzolder en twee slaapkamers en een grote vliering. Door de hoge kap en de grote ruimte is de zolder op veel manieren in te delen naar eigen inzicht en biedt ruimte voor meerdere slaapkamers en een badkamer

Tuin en schuur:
De tuin bevindt zich hoofdzakelijk aan de zijkant van het huis en aan de voorzijde. Door hier een haag voor te zetten kan men makkelijk privacy creëren. De zijkant van het huis bevindt zich op het zuiden en is bijzonder goed op de zon gesitueerd. De huidige schuur is inpandig.

Bijzonderheden:
· Royale hoekwoning in geliefde en kinderrijke buurt
· Uitvalswegen, A1, station Naarden-Bussum, scholen en winkels zijn allen in de directe nabijheid gelegen
· Perfect gezinshuis in dito buurt met alle voorzieningen bij de hand
· Dit huis dient volledig te worden gemoderniseerd en aangepast aan de huidige woonwensen.
· Energielabel G
· Bouwjaar 1938
· Perceeloppervlakte: 367 m²
· Woonoppervlakte: 166 m²
· Inhoud: 688 m³
· Overig inpandige ruimte 26 m²
· Balkon 3 m²
· Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Deze woning hebben wij bouwtechnisch laten keuren en we zullen in de koopakte een aantal clausules opnemen zoals hieronder benoemd.

Bouwtechnisch rapport:
Om u als koper goed te informeren over de onderhoudstoestand van dit object hebben wij een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarvan u bij nadere interesse een kopie kunt ontvangen.

Clausules die worden opgenomen in de koopakte:
· asbest clausule
· as is where is clausule (u aanvaardt het huis zoals het is)

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Naam(Vereist)
Naam
Naam(Vereist)
Privacy verklaring

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere