Verkocht

Herman Kruyderlaan 51 Blaricum

1261 ZX
BLARICUM
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Royaal, zonnig en licht 3-kamer hoekappartement op de bovenste verdieping gelegen van een kleinschalig wooncomplex in fraaie nieuwbouwwijk in de Blaricummermeent aan de rand van natuurgebied Gooimeer met grote vliering, lift, eigen parkeerplek en berging in de onderbouw. De Blaricummermeent is een zeer prettige woonomgeving voor zowel jong als oud. In de nabijheid van winkels, scholen en sportaccommodaties. Door een goede aansluiting op het wegennet zijn Almere, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht met de auto binnen 30 minuten bereikbaar.

Het betreft hier een “Koop Goedkoop” woning met erfpacht.

Indeling:
Centrale entree met lift, trappenhuis en video-intercom

Appartement:
Entree, ruime hal, toilet met fontein, royale woonkamer met veel daglicht, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals combi-oven-magnetron, koelkast, inductie kookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer toegang naar het zonnige terras van 7 m²op het westen.
Badkamer met inloopdouche met zitje en wastafel met meubel.
Zeer royale lichte slaapkamer met een plafondhoogte van over de 4 meter! De tweede slaapkamer is uitstekend te gebruiken als werkkamer, hobbykamer of logeerkamer.
Zeer grote vliering bereikbaar door middel van een vlizotrap van bijna 22 m² met daglichttoetreding. De vliering functioneert nu als bergruimte maar zou erg goed kunnen functioneren als een extra woonverdieping d.m.v. een vaste trap.

Berging:
In de onderbouw is een berging aanwezig van 2,5 m².

Bijzonderheden:
• Gelegen op de derde woonlaag op de hoek aan de voorzijde in een kleinschalig wooncomplex
• Eigen parkeerplek
• Eigen berging in onderbouw van 2,5 m²
• Energielabel A
• Bouwjaar 2014
• Inhoud 335 m³
• Woonoppervlakte 84 m²
• Bijdrage VvE € 210,11 per maand (incl. parkeerplek)
• Ingemeten conform de branchebrede meetinstructie op basis van Nen 2580
• Koop goedkoop regeling

Koop Goedkoop
“Koop Goedkoopwoningen” zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht wordt maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 157,85 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het tweede jaar bedraagt de korting 90%, het derde jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

U kunt kiezen tussen de volgende notarissen:
Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen te Hilversum
Davina & Partners te Hilversum
Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere
Menu