Verkocht

Beijert 6 Naarden

1411 RB
NAARDEN
Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Midden in de Naarden-Vesting in een rustige straat en direct bij het Marktterrein ligt deze aantrekkelijke helft van een dubbel woonhuis met een royale en zonnige achtertuin met schuur en eigen achterom via een afgesloten poort. De ligging is rustig en tegelijkertijd zeer centraal, nabij de winkels en restaurants, vestingwallen en uitvalswegen. Een lekker licht huis met 4 goede slaapkamers en de mogelijkheid om een vijfde te creëren. Op punten dient het enigszins te worden gemoderniseerd.

Indeling:

Begane grond
Entree, vestibule met garderobe en toilet met fontein, Ruime en lichte living met open haard en parketvloer. Open keuken aan de achterzijde met deur naar de tuin. Trapkast en deur naar de trap.

Eerste verdieping
Overloop, drie volwaardige slaapkamers waarvan er twee met een vaste kastruimte. Badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Vaste trap, ruime overloop met aansluiting wasmachine en droger en opstelling c.v. ketel.
Royale zolderkamer waarbij het mogelijk is om hier een tweede kamer te creëren of de kamer te vergroten door de kasten aan de voorzijde weg te halen en dakramen te plaatsen of een dakkapel aan te brengen.

Tuin en schuur:
De achtertuin biedt volop privacy en zon. De tuin is royaal van maatvoering (7 meter breed en 8,30 diep) en is op het noordwesten gelegen waardoor er in de middag en in de avond volop zon in de tuin is. Er is een goede schuur aanwezig en een eigen achterom via een af te sluiten poort.

Bijzonderheden:
· Royale helft van dubbel woonhuis met zonnige tuin met schuur en achterom.
· Volledig voorzien van dubbel glas
· Gelegen in rustige straat op centrale plek in de Vesting
· Het object dient op punten te worden gemoderniseerd
· Energielabel D
· C.V. via Nefit HR combiketel
· Volledig voorzien van dubbel glas
· Bouwjaar 1972
· Perceeloppervlakte: 138 m²
· Woonoppervlakte: 119 m²
· Schuur 9 m²
· Inhoud: 436 m³
· Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Aangezien de verkoper het object niet zelf heeft bewoond hebben wij een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en zullen wij in de koopakte een aantal clausules opnemen zoals hieronder benoemd.

Bouwtechnisch rapport:
Om u als koper goed te informeren over de onderhoudstoestand van dit object hebben wij een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarvan u bij nadere interesse een kopie kunt ontvangen.

Clausules die worden opgenomen in de koopakte:
· niet zelf bewoningsclausule
· asbest clausule
· ouderdomsclausule

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere
Menu