Nieuws /

Siewe makelaars telt inmiddels 4 generaties

We hebben ontzettend leuk nieuws! Ons team is uitgebreid met niemand minder dan Jimmy Siewe. De zoon van Jasper en dus de 4e generatie Siewe. Jasper Siewe blijft samen met Leonard aan het roer staan van het makelaarskantoor, maar met de komst van Jimmy is het voortbestaan van het makelaarskantoor in de verre toekomst ook verzekerd. Nog even en het makelaarskantoor is 100 jaar een begrip in Bussum.

Jasper Siewe blikt terug op 30 jaar makelen in het Gooi

“De tijd vliegt voorbij”, vertelt Jasper. In 1994 kwam ik bij het makelaarskantoor van mijn vader werken. Dat lijkt als de dag van gisteren, maar het is alweer bijna 30 jaar geleden. Nog altijd heb ik zoveel plezier in mijn werk, of ik nou mensen begeleid bij de verkoop van hun huis of help een nieuw huis te vinden in ’t Gooi. Samen met een vast en gemotiveerd team helpen we elke dag op onze eigen persoonlijke wijze mensen van een droom naar een droomhuis. Het Gooi is een prachtig gebied om te werken. Elk dorp heeft zijn eigen charme. Ik ken zo’n beetje elk hoekje en straat, waardoor ik van meerwaarde kan zijn voor onze klanten. Weten wat er speelt op de markt, welke wijken populair zijn en hoe je wel of niet een woning in de verkoop moet zetten, daarmee leveren wij onze meerwaarde.”

Kennismaken met Jimmy Siewe

Jimmy is minstens zo blij met zijn stap naar Siewe. “Ik ben niet gelijk het makelaarsvak ingedoken. Eerst heb ik wat algemene opleidingen gedaan, dat was het net niet. Makelen bleek mij toch met de paplepel ingegoten te zijn. Toen ik tot dat besef kwam, volgde ik de makelaarsopleiding en deed diverse jaren ervaring op bij andere makelaarskantoren. Zowel mijn vader als ik vonden het goed als ik eerst elders vlieguren ging maken. Dat heb ik met plezier gedaan in Almere en Amsterdam. Ik vind het team leuk en voel me hier helemaal op mijn plek.”

Dit kan Siewe voor jou beteken

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of een aankoopmakelaar met een dijk aan ervaring in het Gooi en een prettige bevlogenheid? Neem dan contact op met ons kantoor in Bussum. Of lees nog even wat verder op onze website. Dan zie je dat we een fullservice makelaarskantoor zijn dat niet alleen aankoop en verkoop van woningen doet, maar ook verhuur en huur. Daarbij is Siewe de makelaar in het Gooi als je een gevalideerde taxatie nodig hebt. Mocht het te taxeren pand net buiten de taxatiestraal van ons makelaarskantoor vallen, dan hebben we een aantal goede kantoren die we je van harte aan kunnen bevelen.

Siewe blog

Heb je trouwens al ons blog gelezen, waarin we vertellen wat je kunt doen aan een te hoge WOZ-beschikking. Nee? Doe het dan gelijk even. Want deze kleine investering kan je zomaar veel geld besparen. Je bereikt het team van Siewe door te mailen naar wonen@siewe.nl of bel naar 035-6990044.