Nieuws /

Siewe Makelaars draagt het Gooise sportleven een warm hart toe

10 maart maakte Honk- en Softbalvereniging HCAW bekend dat we de vereniging voor een aantal jaar gaan sponseren. Siewe Makelaars is te zien op de stoelen op het hoofdveld. Daarbij bieden we alle leden van HCAW een gratis waardebepaling van hun huis aan. 

Zo vinden werk en privé elkaar!

Jasper Siewe: “Ik loop al een tijdje rond bij HCAW als coach van mijn zoons team. Omdat ik het belangrijk vind in deze moeilijke tijd lokale ondernemers, bedrijven en de gemeenschap te steunen, heb ik besloten HCAW financieel een hart onder de riem te steken door namens Siewe Makelaars sponsor te worden.”

Reactie HCAW op sponsoring door Siewe Makelaars

HCAW is blij met de support van Siewe Makelaars uit Bussum. Gaby ter Keurs, bestuurslid van HCAW zegt: “Mooi om te zien dat mensen en bedrijven uit de gemeente Gooise Meren zo met ons begaan zijn. Gelukkig kunnen we ook wat teruggeven. We zijn een vereniging die topsport en breedtesport biedt. Via Honkbal-TV kunnen we onze sponsoren nog meer (landelijke) exposure bieden, ook als in corona-tijd de tribune nagenoeg leeg is.”

Siewe Makelaars sponsoort ook Gooise horeca

HCAW sponseren is niet het enige wat Siewe doet om Gooise ondernemers in deze tijd te helpen. Als je Siewe nu in de arm neemt als aankoopmakelaar en dit resulteert in een koop, dan krijg je een cadeaubon van 200,- van jouw favoriete restaurant in het Gooi. Ook als je een huis in verkoop brengt bij Siewe Makelaars, krijg je deze cadeaubon. Weten hoe het precies werkt? Lees het blog wat we hierover schreven.

Verhuizen tijdens corona? Siewe Makelaars geeft lucht

Hoe zit het eigenlijk met jouw verhuisbehoefte in deze tijd? Doet corona je twijfelen of dit wel het goede moment is? Of zie je juist nog meer in hoe belangrijk je thuis is én wil je groter of mooier? Feit is dat corona alles op scherp zet. Dat merken onze makelaars. Veel mensen zijn opzoek naar een ander huis, omdat ze meer ruimte willen om thuis te werken. Helaas zien we ook mensen die het financieel even wat minder breed hebben en een stap terug willen doen. In beide gevallen geeft Siewe Makelaars graag wat lucht.

Hoe kunnen de makelaars van Siewe jou helpen?

Woon jij in het Gooi? En zoek je een goeie makelaar die je helpt je huis te verkopen of je droomhuis te vinden? Siewe Makelaars is bijzonder ervaren in het Gooi en omstreken. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het verwezenlijken van jouw woondroom. Bel met Siewe Makelaars, dan plannen we vrijblijvend een afspraak met je in. Dat kan persoonlijk of online. Net wat je prettig vindt. Ons makelaarskantoor zit in Bussum, waardoor alle Gooise dorpen, Hilversum en Almere goed en snel bereikbaar zijn.

Maak kennis met de makelaars van Siewe

Wil je alvast kennismaken met ons team? Klik dan hier. Alle aankoopmakelaars en verkoopmakelaars stellen zich aan je voor. Op die manier krijg je vast een indruk van de mensen die voor je klaar staan. Wij gaan altijd voor de persoonlijke aanpak, zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Tot snel!

Menu