Nieuws /

Siewe is 20 jaar ERA Makelaar

Als Era makelaar in het Gooi zetten wij alle zeilen bij om er voor onze klanten het maximale uit te halen. Doordat we bij ERA aangesloten zijn vergroten we onze kennis en wissel je makkelijk informatie uit. Ook Open Huizen-routes organiseer je samen met andere ERA makelaars. Doordat je krachten en budgetten bundelt, bereik je meer mensen, ook buiten je eigen regio en daar profiteer jij van.

Gemakkelijk schakelen met andere ERA makelaars 

Siewe is ERA makelaar in het Gooi. Dat wil niet zeggen dat we je alleen daar kunnen helpen bij de aankoop of verkoop. Overweeg jij bijvoorbeeld in een andere regio te gaan wonen en moet je je huis in ’t Gooi nog verkopen? Geen probleem. De verkoop verzorgen we op de manier zoals je dat van ons gewend bent. Daarbij seinen we ons collega-ERA kantoor in en vertellen precies wat jij zoekt, zodat zij voor jou aan het werk kunnen. Toch fijn als je niet weer helemaal het verhaal opnieuw hoeft te doen.

Enige ERA makelaar in Bussum en Naarden

Siewe is al  20 jaar ERA makelaar! Jasper: “Daar zijn we trots op. Als ERA makelaar maak je onderdeel uit van een groter geheel. ERA heeft 100 aangesloten kantoren in Nederland en wereldwijd wel 2350! Siewe Wonen is de enige ERA makelaar in Bussum en Naarden! Het voordeel daarvan is dat wij als enige jouw huis binnen het grote netwerk van ERA kunnen aanbieden.

Met een ERA makelaar kun je extra zekerheid inkopen

Heb je je droomhuis gevonden en besluit je het te kopen, dan wil je er wellicht zeker van zijn dat de inbouwapparatuur, het sanitair en de elektrische installatie net zo goed werken als ze er uitzien. Als ERA makelaar in het Gooi kunnen we kopers garantie aanbieden op deze onderdelen. Dat is fijn voor de koper, maar ook voor de verkopende partij. Want je hebt achteraf nooit klachten.

De vrijblijvende waardebepaling van een ervaren ERA makelaar
Een ERA makelaar doet altijd een vrijblijvende waardebepaling. Daar sturen we geen stagiaire voor langs. Erwin of ik komen zelfs langs om jou van een goed advies te voorzien. Je gaat ons pas betalen als we daadwerkelijk voor je aan de slag gaan. Sterker nog, als ERA makelaar hanteren we no cure, no pay wanneer je ons inschakelt als aankoopmakelaar.

Ben je op zoek naar een ERA makelaar voor de verkoop of aankoop van een huis in het Gooi? Ik hoop je snel te spreken en je nog meer te vertellen over de voordelen van een ERA makelaar.

Hartelijke groet,
Jasper Siewe

Menu