Nieuws /

HORECA HEEFT HET ZWAAR, MAKELAAR SIEWE HELPT MET KLEIN GEBAAR

HORECA HEEFT HET ZWAAR door corona, SIEWE HELPT MET KLEIN GEBAAR
Neem Siewe in de arm als aankoopmakelaar en koop een huis óf breng je huis in verkoop bij Siewe dan ontvang je een cadeaubon van € 200,- van jouw favoriete restaurant in het Gooi! Zo helpen we met z’n allen hopelijk voorkomen dat horeca moet sluiten door corona.

Dat Corona van grote invloed is op ieders leven, mag duidelijk zijn. Horecaondernemers hebben het zwaar en moeten soms zelf de deuren sluiten. Gelukkig zijn er manieren te bedenken om de negatieve invloed van corona te beperken. Westeneng Verbeek Makelaardij bedacht een leuke actie. Dat vonden wij bij Siewe zo’n sympathiek gebaar dat we besloten hebben het voorbeeld van onze collega-makelaar te volgen.

Hoe help je ondernemers die het zwaar hebben door corona?

Als je je handtekening zet onder de verkoopopdracht of het koopcontract van een huis waar wij als aankoopmakelaar bij betrokken zijn, krijg je van ons een cadeaubon van € 200,-. Je mag zelf het restaurant kiezen waarbij je deze bon na corona in wilt wisselen. Het enige wat je hoeft te doen is ons de naam van jouw favoriete Gooise restaurant door te geven. Ditzelfde doen we voor je als je besluit je huis door ons te laten verkopen.

Gooise makelaar helpt Gooise horeca tijdens corona

Siewe is al bijna 100 jaar als makelaar actief in het Gooi. Hierdoor kennen veel ondernemers van horecazaken. We zouden het vreselijk vinden als één van de fijne restaurants in deze regio voor altijd de deuren moeten sluiten door corona.

Met deze actie hopen we de lokale horeca een beetje te steunen. Het is maar een klein gebaar, maar alle kleine beetjes helpen. Daarbij willen we jou stimuleren om samen met ons het vertrouwen in de toekomst uit te spreken. Corona gaat weer voorbij, jouw woondroom is voor altijd!

En nu jij!

Wil je jouw droomhuis vinden of zoek je een goeie makelaar die ook in tijd van corona je huis kan verkopen? Bel met één van de makelaars van Siewe Wonen, Jasper Siewe of Erwin de Ruijter, zij vertellen je met plezier wat op dit moment de beste manier is om aan te vliegen. Je bereikt hen via het algemene nummer van ons makelaarskantoor in Bussum035 699 00 44

Menu