Nieuws /

Het nut van een goed makelaarsnetwerk

Siewe heeft en goed makelaarsnetwerk. Wat het nut daarvan is en hoe jij kunt profiteren van het feit dat Siewe is aangesloten bij ERA, lees je in dit blog. Heb je straks zoiets van ‘hé dit wil ik ook!’, bel ons dan gelijk. We zijn bereikbaar op 035 699 00 44.

“Siewe voert de regie, zowel voor de verkoop als de aankoop van je nieuwe huis!
Waar je maar wilt wonen.”

Thuiswerken na corona

Door corona werken we vaker thuis en de verwachting is dat veel bedrijven medewerkers voor een groot deel thuis laten werken. Dat gaat immers prima. Maar is jouw huis daar wel geschikt voor? Heb je voldoende ruimte, zodat je elkaar niet voor de voeten loopt? Heb je een fijne werkplek om je terug te trekken? Goede kans dat je bestaande huis niet meer past bij het leven dat je nu leeft.

Verhuizen naar een andere regio

Dan kun je in je eigen omgeving gaan zoeken naar een nieuw huis, maar waarom zou je niet breder zoeken. Reistijd is immers geen probleem meer. Soms kun je in een andere regio, stad of dorp veel meer huis voor je geld krijgen. Een huis kopen in een andere regio is best spannend. Je kent de markt daar immers niet. Maar geen zorgen! Siewe is aangesloten bij ERA en profiteert daardoor van een landelijk netwerk van makelaars.

Ons netwerk van makelaars helpt jou

Met ons netwerk van makelaars kunnen we jou helpen je zoektocht naar een huis in een andere regio te vervullen. Siewe Wonen is lokaal heel sterk verankerd en datzelfde geldt voor de ERA makelaar in een andere regio. Deze kennis delen we met elkaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn. We bekijken wat je huis opbrengt, helpen zoeken, zorgen dat verkoop, oplevering en het verhuizen naar je nieuwe huis mooi op elkaar aansluiten. Dat doen we allemaal samen met de makelaar in de regio waar je wilt gaan wonen.

De voordelen van een ERA makelaar

Dus ben je op het punt gekomen dat je op zoek wilt gaan naar een nieuw huis? Maar zie je nog wel wat beren op de weg of kun je in je eigen regio niet slagen? Bel Siewe Wonen en maak gebruik van het ERA netwerk. Wist je trouwens dat er nog veel meer voordelen zijn aan zakendoen met een ERA makelaar? Je leest het hier.

Menu