Nieuws /

Aafke koos voor een Siewe aankoopmakelaar

Waarom zou je een
aankoopmakelaar kiezen?

Toen Aafke haar huis wilde verkopen en een nieuw huis wilde kopen, ging ze op zoek naar een goede makelaar. Na een kop koffie op het kantoor van Siewe twijfelde ze geen moment. Deze makelaar uit Bussum moest het gaan doen.
“Het leek me een goed idee om de verkoop en aankoop aan één partij uit handen te geven. Bij Siewe had ik gelijk een gevoel. Lekker zorgeloos zo´n aankoopmakelaar… dacht ik toen.”

Een aankoopmakelaar helpt, ook als je twijfelt

Zorgeloos vond Aafke het niet helemaal. Maar zoals ze zelf verklaart, zonder Jasper was het helemaal niet goed gekomen. “De verkoop van mijn oude huis verliep heel soepel. Dankzij Siewe was dat zo geregeld en ook nog voor een goede prijs. Het aankopen van een nieuw huis vond ik echt superspannend in deze markt. Ik ging alle kanten op en trok op een gegeven moment zelfs aan de noodrem. Laat maar, dacht ik én mailde ik! Zo mooi hoe Jasper daarop reageerde. Heel rustig en me in mijn waarde latend. Natuurlijk mocht ik de zoektocht staken, stelde hij me gerust. Maar het leuke was dat hij ook met allemaal oplossingen en wijsheden kwam die me weer in het zadel hielpen. Toch maar kopen dus.”

Een aankoopmakelaar onderhandelt voor je

Aafke vertelt dat ze het moeilijk vond om een geschikt huis te vinden. “En toen ik het eenmaal gevonden had, adviseerde Jasper me om het niet te doen. Veel te hoog geprijsd, was zijn reactie. In eerste instantie luisterde ik. Tot ik bedacht dat dit het huis was dat ik wilde. Jasper voegde zich in mijn wensen, maar niet zonder een superstrakke onderhandeling. Het resultaat was dat ik het huis toch nog voor een goede prijs kon kopen. Daar ben ik heel blij mee.”

Een aankoopmakelaar heeft kennis van zaken

“Ook fijn dat Jasper meegaat naar bezichtigingen en dan vrij goed kan aangeven wat het kost om het huis naar jouw zin te maken. Hij heeft zelfs een aannemer met wie hij je in contact kan brengen. Ook handig als je helemaal niet thuis bent in deze wereld. Hij denkt echt met je mee.”

Siewe aankoopmakelaars hebben aandacht voor je

Als we bijna klaar zijn met het gesprek, gooit Aafke er nog een uitsmijter in. “Weet je wat ik heel bijzonder vind, ik had nooit het gevoel dat ik te veel vroeg. Jasper stond altijd voor me klaar en dat in deze markt waar zo snel geld verdiend kan worden. Jasper laat zich niet leiden door mijn emoties, maar wist wel precies waar ik wel en niet blij van werd. Dat is naar mijn idee precies wat een aankoopmakelaar moet kunnen.”

Zoek je ook een aankoopmakelaar in het Gooi?

Heb je ook behoefte aan iemand die je adviseert, geruststelt, en voor je zoekt en onderhandelt? Of wil je je huis laten verkopen door een lokaal sterk verankerde makelaar? Bel even met ons kantoor en kom gezellig langs voor een bak koffie. Dan leggen we graag uit het hoe het allemaal werkt.

Menu