Renoirstraat 126 Almere

1328 PS
ALMERE
Vraagprijs € 445.000,- k.k.

In Tussen de Vaarten op zeer centrale locatie gelegen royaal drie kamer appartement met prachtig uitzicht op de Hoge Vaart. Dit appartement is afkomstig van de eerste eigenaren en is goed geïsoleerd (energielabel A) Dit appartement heeft een heerlijke ruime woonkeuken, eigen berging van 7 m² en een woonoppervlakte van 156 m². De ligging is prachtig, nabij alle voorzieningen zoals het Stadshart van Almere Centrum, openbaar vervoer, supermarkt, gezondheidscentrum en uitvalswegen van A6 en A27.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond met hal, garderobe, meterkast en berging.

1e Verdieping:
Via de trap bereikt men de eerste verdieping met overloop en ruime slaapkamer.

2e Verdieping:
Deze verdieping is verrassend licht dankzij het daklicht dat is toegevoegd in de hal. In de hal is tevens een separaat toilet met fontein toegevoegd.
Als je de woonkamer binnenkomt word je meteen naar het schitterende uitzicht getrokken. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de Hoge Vaart. Deze geeft een prachtig en rustgevend uitzicht dat elk seizoen weer anders is. De woonkamer is heerlijk ruim en heeft een oppervlakte van meer dan 45 m². Vanuit de woonkamer is er een open verbinding naar de serre toe waar je kunt genieten van het rustgevende uitzicht.
De slaapkamer is zo ruim dat deze het formaat heeft van twee slaapkamers. Vanuit de bouw is er een keuze gemaakt de scheidende wand tussen de kamers niet te plaatsen waardoor de kamer nu erg ruim is. Men kan er eenvoudig 2 kamers van maken, waardoor er een extra slaapkamer ontstaat.
De keuken is een echte woonkeuken en bevindt zich aan de voorkant van het appartement.
De keuken is in een U-vorm opgesteld, heeft een bar gedeelte, een mooi stenen aanrechtblad en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Novy- inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast en combi oven-magnetron.
Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een handige bergruimte waar ook de wasmachine- droger aansluiting te vinden zijn.
De badkamer straalt luxe uit en is voorzien van een badkuip, dubbele wastafel en een ruime douchecabine. De badkamer is afgewerkt met een mozaïektegels en spotjes in het plafond.

ERA Garantie:
Dit appartement wordt verkocht met ERA Garantie. De koper krijgt vanaf het moment van notarieel transport gedurende één jaar garantie op al het zichtbare leidingwerk, sanitaire voorzieningen, zichtbare elektriciteitsvoorzieningen en keuken-inbouwapparatuur van het appartement. ERA garantie: meer zekerheid, een goed gevoel! Vraag naar de voorwaarden.

Bijzonderheden:
• Royaal en heerlijk licht 3 kamer appartement op zeer centrale locatie
• Almere Centrum op korte afstand even als de recreatievoorzieningen en mooie fietsroutes
• Schitterend uitzicht over de Hoge Vaart
• Eigen entree op de begane grond
• Zeer goed geïsoleerd (energielabel A)
• Servicekosten € 120,= per maand
• Gezonde Vereniging van Eigenaren
• Stadsverwarming
• Bouwjaar 2003
• Woonoppervlakte 156 m²
• Berging 7 m²
• Inhoud 512 m³
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Naam(Vereist)
Naam
Naam(Vereist)
Privacy verklaring

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere