Verkocht onder voorbehoud

Laegieskampweg 3 Naarden

1412 ER
NAARDEN
Vraagprijs € 1.695.000,- k.k.

Een bijzonder en verrassend vrijstaand woonhuis op een prachtige en rustige locatie aan de rand van ’t Spiegel en het natuurgebied Laegieskamp en het Naardermeer gelegen. Dit bijzondere huis heeft een volledig souterrain onder het huis, 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond en nog eens 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Het perceel is heerlijk vrij gelegen, het heeft een garage, een buitensauna, buitendouche en een jacuzzi. De locatie is ideaal, op loopafstand van hockeyclub Gooische, voetbalclub BFC, en tennisclubs, scholen zijn op loop- en fietsafstand, de winkels, uitvalswegen en NS station Naarden Bussum zijn om de hoek. Kortom: het ideale gezinshuis!

Indeling:
Begane grond: entree, hal met open trap naar de verdieping en veel daglicht, royale L-vormige woonkamer met veel glazen puien en zicht op de mooie tuin, visgraatparketvloer, gashaard en houtkachel, taatsdeuren, eiken inbouwkasten en openslaande deuren naar de tuin. Aan de achterzijde van het huis is een prachtige grote uitgebouwde eetkeuken (2004 en 2014) met lichtstraat en deuren naar de tuin. De eetkeuken is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming, gashaard, brede oven, stoomoven, magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, Quooker en een Amerikaanse koel en vriescombinatie. Achter de keuken is een bijkeuken die is voorzien van een achteringang, garderobekasten en veel opbergruimte.
De hoofdslaapkamer bevindt zich op de begane grond, is mooi ruim en beschikt over een vaste kastenwand alsmede een eigen badkamer die is voorzien van een bubbelbad, douche, dubbele wastafel en vloerverwarming. 2e slaapkamer op de begane grond met kastenwand.

Souterrain: Het souterrain loopt onder het gehele huis en beschikt over een eigen entree via de buitenzijde en is bereikbaar via het trappenhuis. Er is een centrale hal met een keukenblok, een grote kamer, een 2e en een 3e slaapkamer, een badkamer met een whirlpool en een infrarood sauna en een apart toilet met fontein. Verder is er nog een grote bergruimte. Het gehele souterrain is voorzien van vloerverwarming. Het souterrain is voor meerdere doeleinden te gebruiken: hobbyruimte, bioscoop, fitnessruimte, kantoorruimte, slaapkamers etc. Het souterrain is in 2004 gerealiseerd.

1e verdieping: lichte overloop met werkplek. Door de dakramen is de overloop heerlijk licht. Epoxy gietvloer op de hele 1e verdieping. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Verder is er een kamer die in gebruik is als wasruimte met aansluiting wasmachine en droger en opstelling c.v. (nefit HR combiketel van 2019)

Vliering: via een vlizotrap is een bergvliering aanwezig.

Tuin en garage: Er is een oprit, garage voorzien van elektra met daarachter een aparte fietsenberging. De tuin is mooi aangelegd en biedt veel zon, privacy en meerdere terrassen. Er is een buitensauna(elektrisch), een buitendouche en een jacuzzi.

ERA Garantie: Dit woonhuis wordt verkocht met ERA Garantie. De koper krijgt vanaf het moment van notarieel transport gedurende één jaar garantie op al het zichtbare leidingwerk, sanitaire voorzieningen, zichtbare elektriciteitsvoorzieningen en keuken-inbouwapparatuur van het woonhuis. ERA garantie: meer zekerheid, een goed gevoel! Vraag naar de voorwaarden. Er is een eigen bron aanwezig.

Bijzonderheden:
• Schitterende goed onderhouden vrijstaande villa met volwaardig souterrain en prachtig aangelegde tuin.
• Gelegen op ideale locatie in rustige straat nabij alle voorzieningen en sportfaciliteiten.
• Pannendak vernieuwd in 2019
• 16 zonnepanelen (2019)
• Souterrain aangelegd in 2004
• Keuken vernieuwd in 2004 en 2014
• 3 badkamers en 5 slaapkamers en een volwaardig souterrain
• Tuin v.v. sauna, jacuzzi, buitendouche en eigen bron
• C.v.via Nefit HR combiketel van 2019
• Elektrische installatie bestaande uit 27 groepen, een 3 fase groep en aardlek
• Energielabel B
• Bouwjaar 1968
• Woonoppervlakte 362 m²
• Externe bergruimte 31 m²
• Inhoud 1202 m³
• Perceel 867 m²
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Naam(Vereist)
Naam
Naam(Vereist)
Privacy verklaring

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere