Verkocht

Stadhouderslaan 12 Hilversum

1213 AH
HILVERSUM
Vraagprijs € 1.275.000,- k.k.

In Hilversum Zuid in een rustige woonomgeving op loopafstand van de internationale school en het NS station Sportpark, ligt deze zojuist volledig gerenoveerde en uitgebouwde helft van dubbele villa “Hestia” met ruime tuin en oprit. Dit super royale huis telt maar liefst 4 badkamers, 7 slaapkamers en een werkkamer/8e slaapkamer op de begane grond met aansluitend de badkamer. Dit huis is instap klaar en kan direct worden betrokken. Het is compleet vernieuwd en vergroot met gebruikmaking van hoogwaardige materialen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, aan de zijkant van het huis, royale hal met garderobe, kleine kelder, toilet met fontein, Zeer royale L-vormige living met openslaande deuren aan de voorzijde, zeer uitgebreide eetkeuken aan de achterzijde met een spoeleiland en alle benodigde inbouwapparatuur zoals: Siemens combi-oven, Siemens stoomoven met oven functie, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De achterzijde is uitgebouwd waarbij een grote lichtstraat is aangebracht. Tevens zijn hier dubbele openslaande deuren naar de tuin. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming, de woonkamer en werkkamer zijn voorzien van een lamel parketvloer. De hal, de keuken en de bijkeuken zijn voorzien van een plavuizenvloer. De werkkamer en de bijkeuken zijn voorzien van openslaande deuren en een lichtkoepel. De bijkeuken heeft een aansluiting voor wasmachine en droger en heeft een grote inbouwvriezer in de keukenopstelling. Doordat er een badkamer en een slaapkamer op de begane grond aanwezig is heeft dit huis zeer goede mogelijkheden voor minder valide huisgenoten.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 4 hoogwaardige slaapkamers. De slaapkamers aan de achterzijde hebben openslaande deuren naar het platte dak. Twee hoogwaardige badkamers. De grootste badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. De kleinere badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van lamel parketvloeren.

Tweede verdieping:
Overloop, 3 goede slaapkamers met dakkapel, 4e badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Ook deze verdieping is voorzien van een lamel parketvloer.

Tuin:
De tuin is mooi aangelegd. Aan de voorzijde is een oprit voor meerdere auto’s, een grasveld en een afgesloten ruimte voor fietsen. De achtertuin is voorzien van meerdere terrassen, een tuinberging en een gazon. De tuin is geheel omheind en is voorzien van een sproei-installatie en tuinverlichting. De zonnige achtertuin is op het oosten gesitueerd en door de diepte heeft men hier de hele dag de zon.

ERA Garantie: Dit woonhuis wordt verkocht met ERA Garantie. De koper krijgt vanaf het moment van notarieel transport gedurende één jaar garantie op al het zichtbare leidingwerk, sanitaire voorzieningen, zichtbare elektriciteitsvoorzieningen en keuken-inbouwapparatuur van het woonhuis. ERA garantie: meer zekerheid, een goed gevoel! Vraag naar de voorwaarden.

Bijzonderheden:
• Eigenlijk is dit huis geheel nieuw gebouwd. Er zijn alleen wat muren blijven staan. Alles is opnieuw opgebouwd wat inhoud compleet nieuwe elektra installatie, leidingwerk, CV installatie, isolatie van wanden, vloeren en dak, nieuwe ramen met isolatie glas. Nieuwe dakpannen, goten, dakconstructie, zinkwerk etc.
• 8 Slaapkamers en 4 badkamers
• Gelegen op kindvriendelijk locatie op loopafstand van NS station Sportpark en internationale school. Centrum, natuur en sportfaciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar evenals het ziekenhuis en de uitvalswegen.
• Energielabel A
• Hoogwaardig afgewerkt, alle kamers voorzien van inbouwverlichting en gordijnen
• Alle verdiepingen voorzien van lamelparket
• Volledig geïsoleerd, dubbel glas etc.
• Oorspronkelijk bouwjaar 1917, complete renovatie en uitbouw 2022-2023
• Perceeloppervlakte: 378 m²
• Woonoppervlakte 233m²
• Inhoud: 858 m³
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Naam(Vereist)
Naam
Naam(Vereist)
Privacy verklaring

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit ’t Gooi
Voor klanten uit Almere