Nieuws /

De Gooise roots van Siewe

Al sinds 1928 is Siewe Makelaars de Gooise makelaar

Jasper Siewe is geboren en getogen Bussumer dus voor hem kent het dorp geen geheimen. Als we het hebben over lokale verankering… maar wist je dat met de komst van makelaar Erwin de Ruiter nog meer Goois goed aan het team van Siewe is toegevoegd?

Familiedingen

Doordat zijn opa en oma in Naarden woonden en werkten, kwam Erwin er vaak. “We deden verstoppertje tussen de kleding, mijn zusje speelde kassaatje en soms mochten we mee de markt op. Ik genoot er altijd met volle teugen van. Mijn moeder heeft trouwens nog foto’s van de braderie die hier vroeger in de straat was. Nu moet je voor die gezelligheid op de jaarmarkt aan de Keverdijk zijn. Ik was altijd onder de indruk van de grootte van het huis. Maar waarschijnlijk – als ik nu ga kijken – dat het wel meevalt. Het huis op het achtererf was destijds van mijn oom. Echt een familiegebeuren dus.”

Echt dorps

Als we zitten te praten komen er in korte tijd twee bekenden van Erwin langs. Er worden handen geschud en er kort gesproken. “Echt een dorp, hè”, verklaart hij. “Dat is wat ik altijd zo leuk aan Naarden heb gevonden: het dorpse sfeertje. Iedereen kent elkaar. Het is trouwens wel een stad. Wist je dat? De stadsrechten kregen ze omstreeks 1300. Het leuke aan Naarden is dat de historie nog zo goed zichtbaar is in de vestingwerken en historische straatjes.”

Verweven met het Naardense leven

Dat Erwin vaak in Naarden te vinden was, in combinatie met zijn voetbaltalent, resulteerde in het feit dat hij 15 jaar lang in het 1e elftal van NVC speelde. Ook was hij nog seniorenvoorzitter bij de club. “En ik zat 7 jaar lang in het bestuur van de carnavalsvereniging! Carnaval is echt een ding in Naarden. Dan staat hier de hele straat vol voor de parade. Supergezellig.”

Huis kopen of huis verkopen in Naarden? Doe het samen met Erwin

Het feit dat Erwin Naarden zo goed kent en daar ook zijn contacten heeft, is voor Siewe Wonen heel waardevol. Hierdoor kunnen we ook onze Naardense klanten optimaal van dienst zijn bij het aankopen van een nieuw huis of het verkopen van het eigen huis. Bel Erwin gerust eens om van gedachten te wisselen. Hij is bereikbaar op 06-22451496.

Menu